Terug naar storelocator

Oogwereld Egbers, dé specialist voor oogmode en oogzorg.


Welkom bij Oogwereld Egbers te Goirle (voorheen Egbers Optiek). Al meer dan 25 jaar zijn we een begrip in Goirle als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Oogwereld Egbers staat voor alles wat u zich maar kunt wensen voor ogen. Bent u op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons bent u zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die uw ogen verdienen.

Doordat de brillenmode blijft fascineren en inspireren is er ruime keuze voor elk individu. De merken uit onze collectie zoals Dolce & Gabbana, Joshi Jazawa, Lindberg, Mykita, Oakley en Oliver Peoples hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, net als de passie die wij hebben voor ons ambacht.

Oogwereld Egbers richt zich op u als individu. Wilt u energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor iedereen is er wat wils, maar boven alles zorgen onze hoogopgeleide oogspecialisten voor oogzorg van de allerbeste kwaliteit voor een prijs die bij u past!

Benieuwd geworden? We heten u graag welkom in onze winkel aan Tilburgseweg 76 te Goirle.

Gun je ogen de wereld.

Stel een vraag

*
*
Tilburgseweg 76, 5051 AJ, Goirle
013-5348567

Openingstijden

Vandaag open van

Locatie
Parkeren
Wij zijn gespecialiseerd in
Het team
3_oogwereld_egbers.jpg

Patrick Moonen

Contactlensspecialist / Vestigingsmanager
1_oogwereld_egbers.jpg

Laurie Loannidis

Opticien
2_oogwereld_egbers.jpg

Roel Bertens

Contactlensspecialist
4_oogwereld_egbers.jpg

Bianca Verhoofstad-Nijbakker

Contactlensspecialist
Nieuws