Zie en hoor de liefde: maak een afspraak met onze online styliste Sammy

Bekijk actie 

Opticien Zaandam

Oogwereld Jongsma

Oostzijde 32

Zaandam

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak!

En kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Afspraak maken

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag9:00 - 18:00

Woensdag9:00 - 18:00

Donderdag9:00 - 18:00

Vrijdag9:00 - 18:00

Zaterdag9:00 - 16:00

ZondagGeslotenOogwereld Jongsma staat dagelijks voor je klaar

Wouter
Vestigingsmanager, Contactlensspecialist
David
Opticien

Specialisaties van Oogwereld Jongsma

Naast dat je bij ons terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen, sportbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties.

Oogwereld Jongsma, dé specialist voor oogmode en oogzorg

Welkom bij Oogwereld Jongsma te Zaandam. Al sinds 1927 zijn we een begrip in Zaandam en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Oogwereld Jongsma staat voor alles wat je maar kunt wensen voor ogen. Ben je op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons ben je zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die jouw ogen verdienen. Het goede nieuws? Je kunt bij ons al een complete bril aanschaffen vanaf slechts 189,- euro! Daarbij kun je rekenen op dezelfde toewijding en vertrouwde gezichten in onze winkel.

Met een constante aandacht voor de ontwikkelingen en trends binnen de brilmode, bieden we een uitgebreide selectie stijlvolle oogmode aan. Zo zijn we ervan verzekert dat er altijd een bril past bij jouw stijl. De merken uit onze collectie zoals o.a. Lindberg, Theo, Etnia Barcelona, Tom Ford, Cartier, RayBan en Seregenti hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze merken met elkaar verbindt, is de passie van de ontwerpers en fabrikanten voor hun producten, zoals wij ook passie hebben voor ons vak.

Oogwereld Jongsma richt zich op jou als individu. Wil je een energieke uitstraling, ben je modebewust, of houd je juist van een ingetogen stijl of juist klassiek? We hebben voor ieder wat wils, maar boven alles zorgen onze beste opticiens, contactlensspecialisten en optometristen voor hoogwaardige oogzorg, die aansluit bij jouw wensen en dat alles tegen een prijs die bij je past.

Nieuwsgierig geworden? We verwelkomen je graag in onze winkel aan Oostzijde 32 te Zaandam, waar eigentijdse stijl en waardevol advies samenkomen om jouw ogen de beste zorg te bieden.

Een selectie van onze merken

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open

Jouw Oogwereld Oogwereld Jongsma

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag9:00 - 18:00

Woensdag9:00 - 18:00

Donderdag9:00 - 18:00

Vrijdag9:00 - 18:00

Zaterdag9:00 - 16:00

ZondagGesloten