Oogmeting

Bij Oogwereld ligt de focus op kijkcomfort. Dat begint met een nauwkeurige oogmeting en de juiste correctie.

Wij werken dan ook met de meest geavanceerde apparatuur en jouw ogen worden alleen gemeten door gediplomeerde oogexperts. Sommige van deze experts kijken zelfs nog een stapje verder. Bij echt optimaal kijkcomfort speelt namelijk ook jouw ooggezondheid een grote rol. Daarom hebben we optometristen in huis die voor je klaarstaan voor vragen en onderzoeken met betrekking tot je ooggezondheid.

Geef je ogen de tijd, dat doen wij ook. Daarom kun je voor vragen, onderzoeken of bij oogklachten altijd contact opnemen.

vind jouw vestiging

Maak een afspraak 

Oogmeting
Ronde bril

Optometrie

Een optometrist is speciaal opgeleid om oogafwijkingen op te sporen. Hij of zij levert eerstelijns oogzorg. Je hebt dus geen verwijzing van de huisarts nodig en kunt rechtstreeks een afspraak plannen. Bijkomende voordelen zijn dat je bij een optometrist eerder terechtkunt dan bij een oogarts en dat de kosten vaak gunstiger uitvallen. Door de nauwe samenwerking met huisarts en oogarts kan bovendien snel actie ondernomen worden als dat nodig mocht zijn. Daarmee is een bezoek aan de optometrist laagdrempelig en efficiënt.

Bij Oogwereld profiteer je van vele voordelen, zoals:

  • Professionele oogzorg gegarandeerd

In de winkels van Oogwereld wordt specialistische oogzorg verricht door MBO en HBO gediplomeerde opticiens, contactlens specialisten of optometristen die werken met de meest geavanceerde oogmeet apparatuur. Al onze oogcontroles vinden plaats onder volledige eindverantwoordelijkheid van een optometrist.

  • Alle soorten optometrische metingen

Je profiteert bij Oogwereld van alle mogelijke optometrische metingen. De prijzen hiervoor kun je bij ons aanvragen. Bij aankoop van een bril / contactlenzen is de betreffende (= niet optometrisch onderzoek) meting kosteloos. Als er geen aankoop tegenover staat dan vragen wij € 69,- voor het verkrijgen van deze meetgegevens.

  • Garantplan

Oogwereld Garantplan dekt het risico op schade, verlies of diefstal van uw (zonne)bril (op sterkte) voor een periode van 3 jaar al vanaf € 39,-.

Lees meer over onze voordelen