Zie en hoor de liefde: maak een afspraak met onze online styliste Sammy

Bekijk actie 

Luxurious

Victoria Beckham

Modern en verfijnd, voor de vrouw die haarzelf volledig wil uitdrukken – dat is Victoria Beckham Eyewear. Dit stijlvolle merk combineert kenmerkende stijlen met voorwaartse silhouetten, waarbij altijd gefocust wordt op een vrouwelijk en elegant design. Hier- bij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van moderne constructies, gladde acetaten en gouden details. Op deze manier zijn de monturen van Victoria Beckham een aanvulling op zowel glamoureuze als ingetogen looks.

Meer lezen
Chanel

De exclusieve monturen van Chanel zijn een combinatie van high fashion en ultieme luxe, altijd voorzien van authentieke, herkenbare Chanel-details. Ze zijn bijzonder elegant en vrouwelijk van vorm, met een perfecte afwerking die topkwaliteit uitstraalt.

Meer lezen
Cartier

Net zoals de uurwerken en juwelen ademen de brilmonturen van Cartier pure luxe uit. Naast monturen in kunststof of metaal biedt Cartier brillen in geel of wit 24-karaats goud of bezet met briljanten.

Meer lezen
Carven

Het huis van Carven werd in 1945 gesticht door Marie-Louise Carven, gespecialiseerd in outfits voor kleine dames zoals zij. Het merk was een directe hit bij de Franse elite in het naoorlogse Parijs.

Meer lezen
Dolce & Gabanna

Het modehuis Dolce & Gabbana is een samenstelling van Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Nadat de heren elkaar in 1980 ontmoetten, werd het iconische modehuis Dolce & Gabbana al snel geboren en bouwden zij samen aan het mode-imperium. Kenmerkend aan Dolce & Gabbana is het feit dat zij trends al in een erg vroeg stadium signaleren, waardoor zij grote invloed uitoefenen in de modewereld. Hierdoor werd het merk enorm snel opgemerkt en gedragen door talloze Hollywood sterren zoals Beyoncé, Brad Pitt en Madonna.

Meer lezen
Tom Ford

Een lust voor het oog, perfect draagcomfort en onderstreping van je persoonlijkheid met speciale kleuren en vormen - dat zijn de monturen van Tom Ford. Dit luxe merk behoort tot het topsegment en is uitgegroeid tot één van de meest populaire en toonaangevende merken in de modewereld.

Meer lezen
Dita

DITA is in 1995 opgericht door de vrienden Jeff Solorio en John Juniper. De jarenlange vriendschap tussen Jeff en John en de passie voor film en interieur hebben tot het ontwerpen van design zonnebrillen geleid.

Meer lezen
Bottega Veneta

Bottega Veneta, Italiaans voor Venetiaans atelier, staat wereldwijd bekend om haar handgemaakte producten. Het merk is geëvolueerd van een lederwarenhuis naar een compleet lifestyle-merk, dat haar assortiment uitbreidt naar kleding, sieraden, monturen en meubels. Deze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen én worden met enorm veel liefde en passie ontwikkeld. De monturen die Bottega Veneta biedt zijn tijdloos, elegant en authentiek. Hierbij is de afwerking altijd perfect en wordt het logo zelden op opzichtige wijze gebruikt binnen de designs.

Meer lezen