Speciale brillen

Uw dag vraagt om meer dan 1 bril. Ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd. Onze ogen hebben het tegenwoordig zwaar te verduren en krijgen met ontzettend veel impulsen te maken. Ze schieten van smartphone naar computer en van computer naar televisie. Van 20 centimeter naar 3 meter en weer terug in slechts fracties van seconden.

Maak een afspraak 

man_werk

De digitale wereld waarin we leven, vraagt dus veel van onze ogen. Behalve dat het blauwe licht schadelijk is voor onze ogen, krijgen veel mensen last van nek- of rugklachten omdat ze niet goed zitten. Mogelijk omdat ze niet beschikken over de juiste brillenglazen tijdens het werken. We willen daarnaast ook snel kunnen reageren tijdens bijvoorbeeld het autorijden of sporten en relaxt een goed boek kunnen lezen. 

Kortom de enorme inspanning die uw ogen vandaag de dag voor de kiezen krijgen, is niet op te lossen met een simpele bril. Om in iedere specifieke situatie optimaal en comfortabel zicht te hebben, heeft u in feite meerdere brillen nodig met specifieke glazen afgestemd op die specifieke bezigheid.