Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

Opticien Heemskerk

Oor & Hoor

Van Coevenhovenstraat 21

Heemskerk

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak!

Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. 

Openingstijden

Maandag9:00 - 17.30

Dinsdag9:00 - 17.30

Woensdag9:00 - 17.30

Donderdag9:00 - 17.30

Vrijdag9:00 - 17.30

ZaterdagGesloten

ZondagGeslotenTeam Oor & Hoor staat voor je klaar

Stephan
Audicien
Selyne
Algemeen medewerker

Specialisaties van Oor & Hoor

Oor & Hoor Audiciens in Heemskerk

De deskundige audiciens van Oor & Hoor in Heemskerk nemen je graag aan de hand, op weg naar een beter gehoor. Voor sommige mensen is het een spannende stap, één die lang uitgesteld is. Andere mensen lopen misschien al langer met hoorproblemen, maar realiseren het zich nu pas. In welke situatie je ook zit, met het persoonlijke stappenplan van Oor & Hoor in Heemskerk vind je eenvoudig een hooroplossing op maat.

Intakegesprek en gehoortest
Bij Oor & Hoor bieden we persoonlijke aandacht, ieder oor en gehoor is namelijk uniek. Jouw ervaring en wensen staan bij ons centraal, daarom voeren we eerst een gesprek waarin we jouw hoorproblemen in kaart kunnen brengen. Zodra de audicien meer over je weet, gaan we over op de daadwerkelijke gehoortest. Door middel van hooroefeningen wordt de mate van het gehoorverlies gemeten, op basis van alle resultaten bij elkaar biedt de audicien van Oor & Hoor een persoonlijk advies voor een gehoorapparaat.

Advies van onze audicien
Oor & Hoor in Heemskerk beschikt over een breed assortiment aan hoortoestellen van topmerken, we willen je als klant namelijk alleen de beste kwaliteit bieden. Aan de hand van de resultaten, die behaald zijn in de gehoortest, zal onze audicien een passende hooroplossing aanbieden, met bijbehorende en vrijblijvende informatie. Wanneer je een passend gehoorapparaat hebt uitgekozen en deze geheel is afgesteld naar jouw wensen en behoeften, dan start de proefperiode. Je weet namelijk pas of het gehoorapparaat voor je werkt als je het uitprobeert.

Voor een hooroplossing op maat en het perfecte gehoorapparaat dat bij jou past, ben je bij Oor & Hoor in Heemskerk aan het juiste adres. Onze audiciens bieden persoonlijke aandacht, de beste service en bovendien nazorg wanneer nodig.

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open

Jouw Oogwereld Oor & Hoor

Van Coevenhovenstraat 21

Heemskerk

Openingstijden

Maandag9:00 - 17.30

Dinsdag9:00 - 17.30

Woensdag9:00 - 17.30

Donderdag9:00 - 17.30

Vrijdag9:00 - 17.30

ZaterdagGesloten

ZondagGesloten