Zie en hoor de liefde: maak een afspraak met onze online styliste Sammy

Bekijk actie 

luxueus met opvallende details

Dolce & Gabbana

Het modehuis Dolce & Gabbana is een samenstelling van Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Nadat de heren elkaar in 1980 ontmoetten, werd het iconische modehuis Dolce & Gabbana al snel geboren en bouwden zij samen aan het mode-imperium. Kenmerkend aan Dolce & Gabbana is het feit dat zij trends al in een erg vroeg stadium signaleren, waardoor zij grote invloed uitoefenen in de modewereld. Hierdoor werd het merk enorm snel opgemerkt en gedragen door talloze Hollywood sterren zoals Beyoncé, Brad Pitt en Madonna.

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana viert de Italiaanse traditie en waardigheid. Het merk staat synoniem voor Italiaanse glamour en biedt luxe in haar producten op een moderne manier, waarbij de mediterrane oorsprong nooit uit het oog verloren wordt.

Dolce & Gabbana

Mannelijk óf vrouwelijk

Door monturen altijd te voorzien van typische, glamoureuze details zijn de collecties van Dolce & Gabbana altijd opvallend en perfect voor de trendsetters onder ons. Hierbij maakt het merk tevens gebruik van contrasten en creativiteit en zijn de monturen vaak óf erg vrouwelijk, óf erg mannelijk.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl