Zie en hoor de liefde: maak een afspraak met onze online styliste Sammy

Bekijk actie 

Monturen trends

Elk seizoen volgen we de ontwikkelingen binnen de optiekwereld op de voet. Daardoor vormt onze collectie brillen en zonnebrillen altijd een goede afspiegeling van de actuele mode. Binnen onze collecties wordt altijd gezorgd voor een veelzijdige mix waarin iedereen de keuze heeft.

Juist die ruime keuze vinden wij erg belangrijk. Want een bril moet niet alleen goed kijken, maar ook goed staan en voelen. Ook in 2024 zullen er trends opkomen die het straatbeeld gaan veroveren. Wij hebben een aantal van deze trends voor je geselecteerd.

Benieuwd geworden? Lees verder of ontdek onze collectie in één van de winkels bij jou in de buurt.

Oversized

Lekker grote monturen geven je een echte ‘statement look’. Daarnaast zijn brillen van formaat ook praktisch, omdat ze een extra groot kijkoppervlak geven en meer dekking tegen zonlicht en schadelijke straling.

Transparant & kleurrijk

Transparante monturen met kleuraccenten geven een moderne twist aan de klassieke bril. Ze bieden een subtielere uitstraling dan volledig gekleurde monturen, terwijl ze toch een speels en modieus element toevoegen aan je uitstraling. 

Frameloos

‘Rimless’ brillen zijn minimalistisch en geven je een verfijnde uitstraling. Ze zijn populair vanwege hun strakke design en het feit dat ze minder prominent aanwezig zijn op het gezicht. Ook fijn: frameloze brillen zijn een stuk lichter van gewicht. 

Freeform

Brillen met vrije, creatieve vormen winnen aan populariteit. Ontwerpers experimenteren met geometrische vormen, asymmetrie en unieke silhouetten. Deze brillen zijn vaak echte modeaccessoires, die persoonlijkheid toevoegen aan je look.