Zie en hoor de liefde: maak een afspraak met onze online styliste Sammy

Bekijk actie 

looks & bescherming

DITA

DITA is in 1995 opgericht door de vrienden Jeff Solorio en John Juniper. De jarenlange vriendschap tussen Jeff en John en de passie voor film en interieur hebben tot het ontwerpen van design zonnebrillen geleid.

model

Jeff en John bedachten DITA in Los Angeles in 1995 met de missie om innovatieve, high-end zonnebrillen te creëren. Alle DITA-brillen worden met de hand gemaakt in Japan. Er worden enkel hoogwaardige materialen gebruikt: titanium, 18 karaat goud, witgoud en de verfijnende Japanse acetaten. DITA is populair onder de beroemdheden en wordt onder andere gedragen door Brad Pitt, Kim Kardashian, Penelope Cruz, Kate Hudson, Lenny Kravitz en Jamie Foxx.

montuur

DITA-zonnebrillen

De monturen zijn mooi en slim ontworpen en stralen elegantie uit. We kunnen zeggen dat de DITA-zonnebrillen even verfijnd zijn ontworpen als de manier waarop horlogemakers van vroeger het uurwerk in elkaar zette. Er wordt gebruik gemaakt van moderne materialen en vormen. DITA ontwerpen onderscheiden zichzelf van de rest door hoogwaardige kwaliteit, uitstraling en pasvorm.

DITA produceert haar zonnebrillen in 's werelds oudste en meest gerespecteerde fabrieken die uitsluitend bestemd zijn voor het vervaardigen van innovatieve zonnebrillen. Een kostbare en moeizame combinatie van traditionele en moderne productietechnieken en technologieën, om de mooiste metalen en acetaten van de wereld in luxe brillen te transformeren met een ‘echte’ DITA-ziel.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl