Zie en hoor de liefde: maak een afspraak met onze online styliste Sammy

Bekijk actie 

Opticien Lelystad

Oogwereld Sikking

De Promesse 66

Lelystad

Zeker weten dat je geholpen wordt door de juiste specialist? Maak dan een afspraak!

En kies online een dag en tijdstip dat jou uitkomt om langs te komen.

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 09:30 - 17:30

Woensdag 09:30 - 17:30

Donderdag 09:30 - 17:30

Vrijdag 09:30 - 17:30

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag GeslotenRowan
Opticien
Doran
Winkelmedewerkster
Kim
Opticien

Specialisaties van Oogwereld Sikking

Naast dat je bij ons terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen, sportbrillen en zonnebrillen, beschikken wij over verschillende specialisaties.

Oogwereld Sikking, de specialist voor oogmode en oogzorg

Vind je het tijd voor een eerste of nieuwe bril? Wilt u contactlenzen uitproberen of wilt u gewoon goed beschermd de zon in of lekker ontspannen achter de computer zitten op uw werk? Dan ben je van harte welkom bij Oogwereld Sikking in Lelystad.

Ons deskundig en vooral enthousiast team helpt u graag bij uw zoektocht naar de juiste oogoplossing. Van een professionele oogmeting door onze opticien tot advies over brillenglazen, brillen, zonnebrillen of het type lenzen dat bij je past: we helpen je graag op weg.

Colorimetrie

Een van onze specialisaties is colorimetrie. Wij gebruiken als een van de weinige opticiens een 'colorimeter', een apparaat dat in totaal meer dan 6700 verschillende kleuren kan creëren, in verschillende tinten en met variërende intensiteit en helderheid. Tijdens het onderzoek kijken we of u positief reageert op een van deze kleuren. Zo kunnen we nagaan of een gekleurde bril ook in jouw geval de oplossing is. Als dit het geval blijkt te zijn, sturen wij de uitslag van het onderzoek, eventueel in combinatie met een oogcorrectie, naar onze fabrikant. Nadat we de lenzen hebben ontvangen, slijpen we ze voor u in het door u geselecteerde montuur. Met deze bril kun je dan rustiger lezen en zullen de klachten verminderen.

Er gaat een wereld aan inspiratie voor je open