Lensplan

Uw serviceabonnement voor contactlenzen.

Geniet van helder zicht en ultiem gemak met ons exclusieve lensplan. Ontdek ons lensplan en ervaar de voordelen! Benieuwd geworden? Lees verder of maak een afspraak bij één van onze winkels.

Persoon met contactlenzen - Ontdek ons exclusieve Lensplan voor helder zicht en gemak.


voordeliger dan losse aankopen


Ons abonnement heeft lage maandelijkse kosten in plaats van een groot eenmalig bedrag. U zult aangenaam verrast zijn door het lage maandbedrag! Ook ontvangt u elk jaar een voucher die u vrij kunt besteden aan een nieuwe (zonne)bril.

gemak is onze kracht


Geen tijdrovende winkelbezoeken meer nodig, wij leveren uw lenzen en vloeistoffen gratis en op tijd bij u thuis. En dat is niet alles! Ons abonnement biedt flexibiliteit. U kunt op elk moment pauzeren of stoppen, zonder gedoe.

zorgeloos genieten


We willen ervoor zorgen dat u zorgeloos van uw lenzen kunt genieten. Daarom bieden we ieder half jaar een gratis lenscontrole aan, zodat u zeker weet dat uw ogen in goede handen zijn. Onze eigen contactlensspecialist staat altijd voor u klaar. Bij vragen of hulp zijn we slechts één telefoontje verwijderd.

probleemloos contactlenzen dragen

De ontwikkelingen staan niet stil en ook op het gebied van contactlenzen kunnen wij passende oplossingen bieden. Ook als u in het verleden problemen hebt gehad met het dragen van contactlenzen. Wij bieden dan ook onze Contactlenzen Comfortgarantie.

uw voordelen op een rij


• vast laag maandbedrag
• gratis thuisbezorgd
• gratis netvliesfoto per controle t.w.v. 30,-
• elk jaar 100,- giftvoucher: vrij te besteden*
• ongelimiteerd controles en (her)aanpassingen
• ongelimiteerd extra vloeistof
• ongelimiteerd extra (pas)lenzen bij kwijt of gescheurd
• inclusief nieuwe lenshouders
• gratis vakantieverpakking

*De giftvoucher kunt u besteden aan een bril of zonnebril bij een Oogwereld winkel naar keuze. Als u zelf geen gebruik wilt maken van de voucher, mag u de voucher ook cadeau geven aan iemand anders. De voucher is geldig tot 2 maanden na datum van afgifte. De voucher is niet inwisselbaar voor lenzen of (contant) geld en is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Maximaal 1 voucher per klant. De voucher kan bij één aankoop worden ingewisseld en geeft geen recht op wisselgeld of enige andere teruggave als het bedrag van uw aankoop lager is dan het bedrag van de voucher.

lees hier de volledige overeenkomst van het lensplan