Tot 50% korting op alle zonnebrillen*

Bekijk de actie

ACUVUE® OASYS MAX: nu met €20,00 korting

Maak kennis met de nieuwste innovatie op het gebied van contactlenzen: de ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY. Deze lenzen bieden ultiem comfort en zorgen voor helder zicht in alle omstandigheden, zodat je elk moment ten volle kunt beleven.

Wat maakt ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY zo innovatief?

• Comfortabel, de hele dag door 

Dankzij de TearStable™ Technologie blijft vocht vastgehouden in de lens en op het oogoppervlak, waardoor je de hele dag door comfort ervaart.

• Visuele helderheid, dag en nacht

Het OptiBlue™ Lichtfilter filtert 60% van het blauw-violet licht waardoor je zicht helder blijft, zowel overdag als 's nachts.

• Uitzonderlijke hanteerbaarheid

Het in- en uithalen van de contactlenzen is gemakkelijker dan je misschien denkt. Dankzij de lichtblauw-groene tint van de lenzen en een binnen/buiten markering wordt het gebruiksgemak vergroot

• Het hoogste niveau van UV-bescherming

ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY biedt ook het hoogste niveau van UV-bescherming, waarbij 99,9% van UVA en 100% van UVB wordt gefilterd.

Probeer ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY nu extra voordelig

Ontdek onze meest innovatieve contactlens nu zelf. Maak snel een afspraak bij één van de winkels bij jou in de buurt.

*Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter. UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. Je dient dus UV-bescherming (zonnebril) te dragen zoals wordt aangeraden.
* Actie is geldig t/m 31 augustus 2023. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.