Oogwereld van den Borne Hapert

Markt 62
Hapert
Vandaag geopend tot 18:00
Dag Time slot Reactie
maandag Gesloten
dinsdag 9:00 - 18:00
woensdag 9:00 - 18:00
donderdag 9:00 - 18:00
vrijdag 9:00 - 18:00
zaterdag 9:00 - 16:00
zondag Gesloten
van den borne
van den borne<p class="intro-text">Van den Borne Oogzorg, gevestigd in Bladel en in Hapert,&nbsp;is een ‘zaak voor ogen’. Uw ogen zijn geen bijzaak. Althans niet als het aan ons ligt. U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket voor uw ogen. Of het nu gaat om een modieuze bril, alle type contactlenzen of optometrie.</p>  <p>We hebben ruime ervaring, voldoende kennis én de juiste apparatuur in huis. Maar het belangrijkste is, dat u de aandacht en service krijgt die u nodig heeft.</p>  <p>Wij zijn daarom

Van den Borne Oogzorg, gevestigd in Bladel en in Hapert, is een ‘zaak voor ogen’. Uw ogen zijn geen bijzaak. Althans niet als het aan ons ligt. U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket voor uw ogen. Of het nu gaat om een modieuze bril, alle type contactlenzen of optometrie.

We hebben ruime ervaring, voldoende kennis én de juiste apparatuur in huis. Maar het belangrijkste is, dat u de aandacht en service krijgt die u nodig heeft.

Wij zijn daarom ook trots op ons team van stijladviseurs, glas- en contactlensspecialisten, opticiens en optometristen. Een groep enthousiaste brillenliefhebbers. Ieder met een speciaal gevoel voor het vak.

Oogwereld van den Borne richt zich op jou als individu. Wil je energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor iedereen is er wat wils, maar boven alles zorgen de beste opticiens, contactlensspecialisten en optometristen voor oogzorg van de allerbeste kwaliteit voor een prijs die bij je past!

Benieuwd geworden? We heten je graag welkom in onze winkel aan Sniederslaan 25 C te Bladel.

Oogwereld van den Borne Hapert staat dagelijks voor je klaar

Paul
Paul
Optometrist
Van den borne
JouwOogwereld van den Borne Hapert
Geopend van
Time slot Reactie
09:00 - 18:00
Je kunt ons ook mailen
Bereikbaar op
Ons adres isMarkt 62
5527 EN Hapert