Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

Timeless classic

LOOK

Eén van de bekendste traditionele Italiaanse brillenmerken is Look Occhiali. Dit merk staat garant voor hoogwaardige monturen, voor jong en oud. En altijd: 100% “made in Italia”.

Meer lezen
Liu Jo

In de jaren 90 werd Liu Jo opgericht, een merk dat synoniem staat voor de moderne, Italiaanse stijl. De filosofie van Liu Jo is gericht op verbetering van de natuurlijke vrouwelijkheid en schoonheid van iedere vrouw. De stijl van Liu Jo kan gezien worden als verfijnd, glamoureus en open voor individuele interpretatie.

Meer lezen
Calvin Klein

Het van origine Amerikaanse modehuis Calvin Klein wordt vandaag de dag in meer dan 110 landen gedistribueerd met 20.000 verkooppunten. Dit merk beschikt over een brede, commerciële lijn waarbij gefocust wordt op modieuze monturen in klassieke silhouetten en onderscheidende kleuren. Hiermee wordt een brede doelgroep aangesproken voor zowel mannen als vrouwen.

Meer lezen
Lunor Eyewear

Het begon allemaal met een idee: als pionier in de brillenindustrie, om echt vakmanschap te heroverwegen. Elke bril is uniek, te beginnen met het ontwerp, via de verwerking van de beste materialen zoals goud tot de hoogwaardige accessoires die de algehele “Lunor”-ervaring tot op de dag van vandaag completeren.

Meer lezen
Kinto

Het Belgische brillenmerk Kinto werd in 1978 opgericht. Ondanks dat dit merk zich door de jaren heen enorm heeft ontwikkeld, bleef het altijd trouw aan de oorspronkelijke visie. Kinto richt zich op het ontwikkelen van draagbare ergonomische monturen, met een scherp oog voor detail.

Meer lezen
La font

Negentig jaar ervaring, ongeëvenaarde expertise met de nadruk op elegantie en sterke familiewaarden. Allemaal ondersteund door een naam met vertrouwen: Lafont. Brillen gemaakt in Frankrijk die de Parijse chic toegankelijk hebben gemaakt.

Meer lezen
Kosby

Bij Kosby draait het altijd om innovatie en kwaliteit! Het resultaat van de jarenlange research and development zijn de twee patenten die op de ontwerpen rusten. Eén op het complex extra plat flexscharnier en het andere patent op de wijze waarop de bak- schroef is komen te vervallen. Een technische constructie die de montage van inline monturen vereenvoudigd.

Meer lezen
Entourage

Entourage of 7 is in 2007 opgericht in Los Angeles door Jakob Talbo. Het design van de luxe monturen van dit brillenmerk wordt dan ook beïnvloed door 'the City of Angels', een steeds veranderende multiculturele smeltkroes, waarin vreugde gevonden wordt in het vooruitgaan en men eraan herinnerd wordt altijd
moedig creatief te zijn. Entourage of 7 streeft ernaar om prachtige monturen te ontwikkelen voor rockers en rollers, geliefden en zondaars op Venice Beach - de geboorteplaats van Entourage of 7.

Meer lezen
Ray-Ban

Het begon allemaal in 1929, het jaar waarin de Amerikaanse Air Force een zonnebril liet ontwerpen voor piloten om hinderlijke schitteringen te verminderen. Hiermee werd de iconische Aviator gelanceerd: een model dat je vandaag de dag nog veelvuldig te-genkomt in het optiekbeeld. De naam Ray-Ban werd in 1935 officieel gedeponeerd als merk, wat beschouwd kan worden als de geboorte van één van de grootste brillenmerken ter wereld.

Meer lezen
Morel

Het verhaal van Morel komt uit een familie die al vier generaties lang brillen maakt. Elke generatie leerde van de vorige en voegde er een eigen ondernemersvisie aan toe. In 1880 werd het merk Morel opgericht door Jules Morel. Morel is gevestigd waar het allemaal begon: in het hart van de Haut-Jura, de bakermat van de Franse brillen. Zonder beperkingen of barrières ontwikkelt Morel haar eigen collecties. Dit is een vrijheid die Morel dierbaar is, die creativiteit en vindingrijkheid evenaart als het tijd is om nieuwe exclusieve ontwerpen te tekenen.

Meer lezen
Prodesign

Comfortabele en stijlvolle brillen - daar staat Prodesign om bekend. Hierbij wordt vastgehouden aan het Deense designererfgoed met focus op functionaliteit, strakke lijnen en vakmanschap. De haast moeiteloze versmelting van vorm en functie wordt in elk item benadrukt.

Meer lezen
Coblens

Met diepe wortels en jarenlange ervaring in de optiekindustrie is het Duitse merk Coblens ontstaan. Coblens staat voor passie, vakmanschap en design en is vandaag de dag één van de meest toonaangevende brillenfabrikanten van premium titanium monturen. Het merk is gevestigd in de Duitse stad Koblenz, waar hoogwaardige productieprocessen plaatsvinden. Hier worden alle onderdelen van de monturen door ambachtslieden gecheckt op perfectie. Door in te zoomen op de kleinste details worden alleen de onderdelen die voldoen aan de hoogte eisen samengevoegd tot een Coblens montuur.

Meer lezen

Met een knipoog naar het verleden en een frisse blik op de toekomst slaat Tortoise een nieuwe weg in. Monturen in iconische vormen met een hedendaagse twist. Of hoe we het zelf noemen, new vintage.

Waarbij het allerbeste uit de jaren ’20 gecombineerd wordt met hoogwaardige materialen van nu. Met speelsheid in de details, wat elk montuur net zo uniek maakt als de drager ervan. Waarmee je je identiteit onderstreept en tegelijkertijd kiest voor een tijdloze uitstraling.

Meer lezen