Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

nostalisch & tijdloos

Ray-ban

Het begon allemaal in 1929, het jaar waarin de Amerikaanse Air Force een zonnebril liet ontwerpen voor piloten om hinderlijke schitteringen te verminderen. Hiermee werd de iconische Aviator gelanceerd: een model dat je vandaag de dag nog veelvuldig te-genkomt in het optiekbeeld. De naam Ray-Ban werd in 1935 officieel gedeponeerd als merk, wat beschouwd kan worden als de geboorte van één van de grootste brillenmerken ter wereld.

Stijlvolle Liu Jo monturen weerspiegelen natuurlijke schoonheid en harmonieuze looks voor elke stemming.

Wanneer je kiest voor een Ray-Ban montuur, kies je voor een licht-gewicht montuur met een tijdloze vormgeving en extra grip op de oor- en neustips. Daarnaast worden revolutionaire materialen zoals carbon, hightech kunststoffen en titanium legeringen gecombineerd in Ray-Ban monturen. Dat de monturen van Ray-Ban van hoge kwaliteit én comfortabel zijn, merk je dan ook meteen.

Ray-Ban montuur met licht-gewicht design, tijdloze vormgeving en extra grip op oor- en neustips, gemaakt van carbon, hightech kunststoffen en titanium legeringen voor hoog comfort en kwaliteit.

Iconisch

Een ware trendsetter, dat is Ray-Ban. Zo worden iconische modellen van vroeger in een nieuw jasje gestoken, waardoor uitgesproken monturen ontstaan die enorm geliefd zijn. Naast uitgesproken monturen focust Ray-Ban zich ook op minimalistische modellen met flexibele, lichte materialen. Zo is er voor iedereen wat wils! De populaire monturen van Ray-Ban passen bij diverse gezichtsvormen en stijltypes, waarbij de monturen uiterst geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen.

Ray-Ban Authentic:

Originele Ray-Ban zonneglazen op sterkte met logo

Ontdek de veelzijdigheid, kwaliteit en stijl van Ray-Ban Authentic. Ray-Ban Authentic zijn originele Ray-Ban zonneglazen op sterkte met het iconische Ray-Ban logo. Voor slechts € 29,-* extra kun je het iconische logo op het glas laten aanbrengen. Deze zonneglazen bieden niet alleen comfort, maar ook de hoogste mate van UV-bescherming. Ray-Ban Authentic biedt diverse kleuropties aan voor aangepaste glazen op jouw sterkte. Je behoudt niet alleen de Ray-Ban look, maar je geniet ook van reflectie- en schitteringsvermindering en UV-bescherming. Kortom de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit voor jouw ogen.
*alleen mogelijk bij een selectie van Ray-Ban modellen.

Ray-Ban zonneglazen op sterkte met logo - Originele Ray-Ban zonneglazen met het iconische Ray-Ban logo, bieden stijl, UV-bescherming en comfort.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl