Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

luxe & veelzijdig

Entourage of 7

Entourage of 7 is in 2007 opgericht in Los Angeles door Jakob Talbo. Het design van de luxe monturen van dit brillenmerk wordt dan ook beïnvloed door 'the City of Angels', een steeds veranderende multiculturele smeltkroes, waarin vreugde gevonden wordt in het vooruitgaan en men eraan herinnerd wordt altijd moedig creatief te zijn. Entourage of 7 streeft ernaar om prachtige monturen te ontwikkelen voor rockers en rollers, geliefden en zondaars op Venice Beach - de geboorteplaats van Entourage of 7.

Entourage of 7 - Luxe brillen geïnspireerd door 'the City of Angels' - opgericht door Jakob Talbo in Los Angeles, 2007.

Ondanks dat de ontwerpfilosofie nog altijd gericht is op Los Angeles, staat het merk ook open voor innovaties uit andere delen in de wereld. De monturen van Entourage of 7 worden geproduceerd in Japan en Denemarken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een unieke mix van traditie en geavanceerde technologie. Van klassieke scharnieren met dubbele klinknagels gehamerd in frames van zylacetaat tot lasergesneden aluminiumlegeringen en titanium, met respect voor zowel de vintage-tradities als de vooruitgang.

Entourage of 7 monturen, geproduceerd in Japan en Denemarken, combineren vintage tradities met geavanceerde technologieën zoals klassieke scharnieren met dubbele klinknagels en lasergesneden aluminiumlegeringen en titanium.

Entourage of 7 monturen

Entourage of 7 baseert zijn ontwerpfilosofie op het erfgoed van Los Angeles eyewear. Maar dat wil niet zeggen dat het daarbij blijft, want de ontwerpers staan altijd open voor nieuwe ideeën. Net zoals de stad Los Angeles, is het merk voortdurend in beweging.

Oprichter van Entourage of 7, de Deen Jakob Talbo, is nog steeds het hoofd van de ontwerpafdeling. Het merk is sinds 2013 onderdeel van Bellinger House.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl