Nu 75% korting op je tweede bril*

Bekijk de actie

klassiek & elegant

Lunor

Het begon allemaal met een idee: als pionier in de brillenindustrie, om echt vakmanschap te heroverwegen. Elke bril is uniek, te beginnen met het ontwerp, via de verwerking van de beste materialen zoals goud tot de hoogwaardige accessoires die de algehele “Lunor”-ervaring tot op de dag van vandaag completeren.

Lunor

Lunor staat voor traditioneel vakmanschap en compromisloze kwaliteit “made in Germany”. De originele Lunor W-bar zorgt voor optimaal draagcomfort, net als Lunor’s onmiskenbare pads van puur titanium. Kenmerkend voor de acetaatlijnen is het Lunor klin- knagelscharnier. Een van de weinige functionele en dus duurzame dubbele klinknagelscharnieren op de markt.

Lunor
Lunor

Natuur als inspiratiebron

Lunor is geworteld in het thuisland, het noordelijke Zwarte Woud. De nabijheid van natuurgebieden zijn bron van inspiratie. Grondstoffenbesparend en duurzaam beheer is dan ook onderdeel van het zelfbeeld. De bijenkorf op het terrein is net zo goed een uitdrukking van deze overtuiging als het zelfvoorzienend bedrijfsgebouw en de onderscheiding als klimaatneutraal bedrijf. Geen enkel Lunor-montuur verlaat de fabriek zonder liefdevol handwerk en de controle van de meester-opticiens. Traditie en techniek gaan bij Lunor hand in hand.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl