Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

duurzaam & tijdloos

Coblens

Met diepe wortels en jarenlange ervaring in de optiekindustrie is het Duitse merk Coblens ontstaan. Coblens staat voor passie, vakmanschap en design en is vandaag de dag één van de meest toonaangevende brillenfabrikanten van premium titanium monturen. Het merk is gevestigd in de Duitse stad Koblenz, waar hoogwaardige productieprocessen plaatsvinden. Hier worden alle onderdelen van de monturen door ambachtslieden gecheckt op perfectie. Door in te zoomen op de kleinste details worden alleen de onderdelen die voldoen aan de hoogte eisen samengevoegd tot een Coblens montuur.

Premium titanium montuur van Coblens, symbool van passie, vakmanschap en design in de optiekwereld.

Onderstreping van je identiteit

Coblens vindt dat een montuur speciaal moet zijn en je identiteit dient te onderstrepen. Daarom moet een montuur niet zomaar iets zijn, maar écht bijzonder. Dit is dan ook precies waar Coblens naar streeft: het creëren van monturen van premium kwaliteit, bestaan- de uit titanium van de hoogste kwaliteit. De collecties van Coblens bestaan uit een mix van tijdloze monturen met een unieke twist. In de collecties van Coblens kun je klassieke pilotenbrillen, maar ook randloze monturen verwachten. De exclusieve titanium coatings zorgen voor een grote diversiteit aan kleuropties.

Coblens

Hoogwaardige titanium brillen

In elk item van Coblens is titanium verwerkt, wat betekent dat de monturen ijzersterk en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Titanium kan verwerkt zijn in een subtiel detail of in het gehele montuur. Toch zijn de monturen van Coblens vederlicht én zeer veerkrachtig. De ideale combinatie voor een montuur van eersteklas kwaliteit!

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl