Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

De 10 voordelen van oogwereld

Om jou goed te laten kijken, kijken wij echt naar jou. Wij staan voor persoonlijke aandacht om de best mogelijke oogzorg te kunnen bieden.

Persoonlijke oogzorg van Oogwereld - Onze toewijding aan jouw gezichtsvermogen staat centraal.

Onze voordelen

1. Professionele oogzorg gegarandeerd 
In de winkels van Oogwereld wordt specialistische oogzorg verricht door MBO en HBO gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten of optometristen die werken met de meest geavanceerde oogmeetapparatuur. Alle oogonderzoeken staan onder toezicht en eindverantwoordelijkheid van een optometrist. 

2. Gratis deskundige oogmeting
Geen oogmetingkosten bij aankoop van een complete bril. 

3. Persoonlijk montuur- en glasadvies op maat 
Goed zien valt of staat bij perfecte glazen en het advies hierin. We geven je een duidelijk en persoonlijk glasadvies en keuzemogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Dit uiteraard met de keuze uit een ruime collectie monturen en zonnebrillen. In uiteenlopende prijsklassen, zowel trendy als klassiek. 

4. Kwaliteitsgarantie 
Oogwereld levert uitsluitend kwaliteitsproducten. We bieden dan ook garantie op monturen, zonnebrillen en brillenglazen (zie garantievoorwaarden). 

5. Zekerheid met het Oogwereld Garantplan
Mogelijkheid tot deelname Oogwereld Garantplan. Het Oogwereld Garantplan dekt het risico op schade, verlies, diefstal en sterktewijziging van je (zonne)bril. Voor deelnemers van het Oogwereld Garantplan hebben we diverse loyaliteitsvoordelen. Koop je binnen 1 jaar een nieuwe complete bril dan ontvang je 15% korting, tussen 1 en 2 jaar is de korting 10% en tussen 2e en 3e jaar bedraagt de korting 5%.

6. Indienen declaratie bij jouw zorgverzekeraar
Wij verzorgen de declaratie bij jouw zorgverzekeraar. De vergoeding van jouw zorgverzekeraar rekenen wij direct door in de verkoopprijs. Je hebt er geen omkijken meer naar. 

7. Omruilgarantie brillenglazen
Kun je niet wennen aan multifocale glazen, dan kunnen deze binnen 2 maanden na de aankoop worden omgeruild. 

8. Gratis glazen met Juniorplan
Goede oogzorg is zeker voor kinderen van groot belang. Met het Oogwereld Juniorplan zijn voor kinderen t/m 12 jaar, de standaard kunststof glazen inclusief ontspiegelen en hardingslaag gratis bij aanschaf van een nieuw montuur.

9. Korting met de Contactlenzenpas
Voor €30,- per jaar kun je een Oogwereld Contactlenzenpas speciaal voor harde contactlenzen afsluiten. Dan profiteer je o.a. van aantrekkelijke kortingen op heraanpassingen, lensproducten, brillen en zonnebrillen.

10. Automatische incasso met Spaarplan
Met het Oogwereld Spaarplan bieden we de mogelijkheid om contactlenzen af te rekenen via een maandelijkse betaling (minimaal 6 maanden). Je profiteert dan direct van 10% korting. Je bouwt iedere maand een tegoed op. Het spaartegoed kun je vervolgens besteden voor aanschaf van contactlenzen of andere producten zoals een zonnebril. 

We informeren je graag verder over bovenstaande voordelen en de bijbehorende voorwaarden in onze winkels.

vind jouw vestiging

Maak een afspraak