Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

Onze werkwijze

Bij Oogwereld bieden wij persoonlijke oogzorg met een innovatieve aanpak, gericht op jouw unieke behoeften. Ervaar professionele service en hoogwaardige producten voor optimaal zicht en comfort.zonnebril.png?1688386096303

Meesters voor het oog

Ontmoet de meesters voor het oog bij Oogwereld, waar je altijd de nieuwste en meest exclusieve monturen vindt. Laat je adviseren door onze experts in een van onze winkels.
LEES MEER

ogen_in_topconditie

Ooggezondheid check

Plan een ooggezondheid check bij Oogwereld om ervoor te zorgen dat je ogen in topconditie zijn. Ontdek ons assortiment exclusieve monturen en laat je adviseren door onze experts in de buurt. Bij Oogwereld geven we jouw ogen de aandacht die ze verdienen.
LEES MEER

zonnebril.png?1688386096303

Microprecisie oogmeting

Wij meten je ogen nauwkeuriger dan de meeste andere opticiens. Dat noemen wij de Microprecisie oogmeting. Zo ben je zeker van de perfecte brilscherpte, word je minder snel moe en worden klachten als hoofdpijn eenvoudig voorkomen.
LEES MEER

zonnebril.png?1688386096303

Kijkanalyse

Met behulp van geavanceerde apparatuur doen we een Kijkanalyse op 10 persoonlijke punten en bepalen we onder meer de ideale hoek van het glas ten opzichte van je ogen. Het resultaat: een volledig gepersonaliseerde bril met maatwerk glazen.
LEES MEER

zonnebril.png?1688386096303

Gezicht- en Stijlanalyse

Gezicht- en Stijlanalyse bij Oogwereld Op zoek naar de perfecte montuur? Bij Oogwereld ben je aan het juiste adres voor een uitgebreide gezicht- en stijlanalyse.
LEES MEER

zonnebril.png?1688386096303

Comfortgarantie

De ontwikkelingen staan niet stil en ook op het gebied van contactlenzen kunnen wij passende oplossingen bieden. Ook als je in het verleden problemen hebt gehad met het dragen van contactlenzen. Wij bieden dan ook Comfortgarantie op onze contactlenzen.
LEES MEER