Meesters voor het oog

Oogwereld is een groep van hoogwaardige kwaliteitsopticiens. Onze winkels zijn een begrip in de betreffende regio en dat is niet voor niets.

Gebruikmakend van de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft Oogwereld jouw ogen het allerbeste: het scherpste zicht, maximale allure en je ogen in topconditie.

Dus om jou goed te laten kijken, kijken wij echt naar jou. Wij staan voor persoonlijke aandacht om de best mogelijke oogzorg te kunnen bieden.

Lees hieronder verder en bekijk onze voordelen.

Oogwereld - Hoogwaardige kwaliteitsopticiens met persoonlijke aandacht voor jouw oogzorg.

Bij Oogwereld geven wij jouw ogen het allerbeste

Wat kunnen we voor jouw ogen betekenen?

Altijd het scherpste zicht
Microprecisie oogmeting

Wij meten je ogen nauwkeuriger dan de meeste andere opticiens. Dat noemen wij de Microprecisie oogmeting. Zo ben je zeker van de perfecte brilscherpte, word je minder snel moe en worden klachten als hoofdpijn eenvoudig voorkomen.

Je ogen in topconditie
Ooggezondheid Check

Naast dat we de sterkte van je ogen meten, doen wij ook altijd een Ooggezondheid Check. Bij optimaal kijkcomfort speelt jouw ooggezondheid namelijk een grote rol.

De blik van een meester
Oogzorg door eigen optometristen

Bij Oogwereld kijkt er altijd één van onze eigen optometristen mee. Dat is een specialist die precies weet hoe het met de gezondheid van je ogen is gesteld. Je hebt er geen verwijzing van de huisarts voor nodig. Sterker nog, de blik van onze eigen optometristen hoort er bij ons gewoon bij. Met oog voor detail en oog voor jou.

Optimaal kijkcomfort
Kijk- en Gedragsanalyse

Goed zien valt of staat bij perfecte glazen en het advies hierin. We geven je een duidelijk en persoonlijk glasadvies en keuzemogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke situatie.Met behulp van geavanceerde apparatuur doen we een Kijk- en Gedragsanalyse en bepalen we onder meer de ideale hoek van het glas ten opzichte van je ogen. Het resultaat: een volledig gepersonaliseerde bril met maatwerk glazen.

Maximale allure
Gezicht- en Stijlanalyse

Naast dat een bril goed moet kijken, moet een bril ook goed staan én voelen. Op basis van de Gezicht- en Stijlanalyse bepalen we samen welke bril bij jou past. Hierbij werken we met een exclusieve collectie oogmode; van de bekende modehuizen tot merken die je nergens anders vindt.

Garantie
Zekerheid met het Oogwereld Garantplan

Oogwereld levert uitsluitend kwaliteitsproducten. We bieden dan ook garantie op monturen, zonnebrillen en brillenglazen (zie garantievoorwaarden).
Maar u kunt ook deelnemen aan het Oogwereld Garantplan. Het Oogwereld Garantplan dekt het risico op schade, verlies, diefstal en sterktewijziging van je (zonne)bril. Voor deelnemers van het Oogwereld Garantplan hebben we diverse loyaliteitsvoordelen. Koop je binnen 1 jaar een nieuwe complete bril dan ontvang je 15% korting, tussen 1 en 2 jaar is de korting 10% en tussen 2e en 3e jaar bedraagt de korting 5%.

Vind winkel bij jou in de buurt

Maak een afspraak