Gezicht- en Stijlanalyse

Naast dat een bril goed moet kijken, moet een bril ook goed staan. Daarom doen wij een Gezicht- en Stijlanalyse en werken wij met een collectie premium merkmonturen. Van de bekende modehuizen tot merken die je nergens anders vindt. Zo ga je gegarandeerd naar huis met een bril die jouw uiterlijk optimaal complimenteert.

De Gezicht- en Stijlanalyse is voor zowel vrouwen als mannen. Door de analyse van jouw gezicht zien we welke vorm en kleur het montuur moet hebben. We kijken hierbij naar verschillende gezichtskenmerken en geven je een persoonlijk advies. Met dit advies is het uitzoeken van een nieuwe bril heel eenvoudig en soms ook heel verrassend.

Ook geadviseerd worden door onze meesters voor het oog? Kom langs of maak een afspraak bij jou in de buurt.

Gezicht- en Stijlanalyse voor Brillen - Ontvang persoonlijk advies voor het perfecte montuur bij Oogwereld.

Is het mogelijk om je te verheugen op een bezoek aan de opticien? 

Bij Oogwereld vinden we van wel. We doen er alles aan om je gastvrij te ontvangen, in een fijne winkel met comfortabele stoelen en lekkere koffie. Maar je thuis voelen alleen is natuurlijk niet genoeg. Echt zin om naar Oogwereld te komen, krijg je pas als je zeker weet dat we altijd de allerlaatste trends in oogmode voor je hebben. Zoals je gaat shoppen naar een nieuwe outfit, zo kun je altijd bij ons binnenlopen.

Gewoon om inspiratie op te doen tussen de laatste monturen en merken. Zodra we in de gaten hebben dat je gewoon even lekker komt rondneuzen, sturen we onze optometristen naar achteren. Onze stylisten helpen je graag aan een perfecte nieuwe look.


Persoonlijk advies van onze styliste Sammy

Kunt u hulp gebruiken bij het uitkiezen van de perfecte bril? Styliste Sammy staat voor u (online) klaar om u daarbij te helpen.

ontdek meer