Nu 75% korting op je tweede bril*

Bekijk de actie

Industrial Raw

Brett

   	

Een merk met wortels in het verleden en een blik op de toekomst - dat is Brett. Met de jaren zestig en zeventig als rode draad, gecombineerd met technieken van de huidige tijd, zijn de collecties brillen en zonnebrillen van Brett tot stand gekomen.

Meer lezen
Serengeti

   	

Serengeti staat wereldwijd bekend om haar modieuze stijlvolle zonnebrillencollectie die technologisch het beste glas biedt, onder andere voor autorijden.

Meer lezen
Porsche

   	

In 1963 creëerde Professor Ferdinand Alexander Porsche één van de meest iconische designstatements aller tijden: De Porsche 911. De mentaliteit van dit luxueuze lifestyle brand, gericht op mannen, is compromisloos; en niets is off-limit.

Een greep uit de collectie
Nike Vision

   	

Gemaakt met inzichten van atleten en baanbrekende innovaties. Nike Vision is een moderne, kwalitatief hoogwaardige collectie, voor alle leeftijden. Nike Vision performance en lifestyle brillen bieden helderheid, comfort en onverwachte stijl, van het oefenveld tot in de straten van de stad.

Een greep uit de collectie
Oakley

   	

Functionaliteit en optiek in één - dat was het leidende principe van de jonge Jim Jannards toen hij in 1975 het merk Oakley lanceerde. Sindsdien heeft Oakley atleten in alle sporten voorzien van uitzonderlijke bescherming en de beste prestaties.

Een greep uit de collectie
Orgreen

   	

Scandinavisch design, recht uit het hart van Denemarken, Kopenhagen - dat is Ørgreen. Dit merk staat voor eenvoud, kwaliteit en prachtige kleuren. Na maar liefst 100 productieprocessen doorlopen te hebben in Japan worden de monturen nog eens handmatig gecontroleerd en geselecteerd in Kopenhagen. Dit gehele proces kan wel tot 6 maanden duren!

Meer lezen