Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

gedurfde, uitgesproken monturen

Ørgreen

Scandinavisch design, recht uit het hart van Denemarken, Kopenhagen - dat is Ørgreen. Dit merk staat voor eenvoud, kwaliteit en prachtige kleuren. Na maar liefst 100 productieprocessen doorlopen te hebben in Japan worden de monturen nog eens handmatig gecontroleerd en geselecteerd in Kopenhagen. Dit gehele proces kan wel tot 6 maanden duren!

Scandinavisch design van Ørgreen, met eenvoud, kwaliteit en prachtige kleuren rechtstreeks uit Kopenhagen.

De monturen van Ørgreen zijn vervaardigd uit het beste Titanium en worden dus geproduceerd in Japan. Maar waarom Japan? Omdat in Japan de allerbeste knowhow is om titanium te bewerken, verwerken en kleuren.

orgreen

Monturen met een verhaal

Ørgreen brillen zijn een samensmelting van twee culturen. Met Italiaanse en Deense roots als yin-yang van het designteam, is elk nieuw montuur een cross-culturele beleving. Deense meubels en Italiaans design zie je dan ook terug in de vormen, die eenvoudig maar doordacht zijn en in één soepele beweging in elkaar overlopen.


Complexe projecten en ideeën worden omgezet in eenvoudige lijnen. De monturen vertellen met hun materiaal en zintuiglijkheid een verhaal - telkens opnieuw. De designs zijn dan ook niet ‘slechts’ brillen, maar een verlengstuk van uw karakter. De met de hand geverfde kleur op het koele titanium benadrukt de persoonlijkheid van elk design, waar subtiele grafische details het contrast vertegenwoordigen.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl