puur & eigentijds 

Brett

Een merk met wortels in het verleden en een blik op de toekomst - dat is Brett. Met de jaren zestig en zeventig als rode draad, gecombineerd met technieken van de huidige tijd, zijn de collecties brillen en zonnebrillen van Brett tot stand gekomen.

model

Voor gentlemen én bad boys

Volgens Brett schuilt in elke man een heer, maar tegelijkertijd ook een bad boy. Daarom vindt Brett het van belang dat monturen draagbaar zijn in alle situaties en binnen alle kledingstijlen. Of je nu een smaakvol maatpak of een stoer leren jack draagt: het montuur moet altijd zo natuurlijk mogelijk 'inblenden'. Dat is exact wat de collectie van Brett doet én waarmee Brett direct raak schiet. 
 

Boordevol tegenstellingen en contrasten

Het verschil tussen een gentleman en een bad boy is als dag en nacht en de brillencollectie van Brett weerspiegelt dit perfect. De gedurfde contrasten komen terug in zowel de vormen als in het materiaal- en kleurgebruik. Zo combineren de designers van het merk moeiteloos acetaat met roestvrijstaal en creëren hiermee een prachtige lijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bril met een fors montuur aan de voorkant en smalle pootjes aan de zijkanten? Of een combinatie van stijlvol, glanzend titanium met ongepolijst, mat materiaal? Bij Brett vind je het allemaal.