Zie en hoor de liefde: maak een afspraak met onze online styliste Sammy

Bekijk actie 

puur & eigentijds

Brett

Een merk met wortels in het verleden en een blik op de toekomst - dat is Brett. Met de jaren zestig en zeventig als rode draad, gecombineerd met technieken van de huidige tijd, zijn de collecties brillen en zonnebrillen van Brett tot stand gekomen.

De monturen van Brett vallen op door de kenmerkende contrasten en het stoere design. Hierbij wordt gebruik gemaakt van materialen zoals kunststof en titanium, wat voor een robuuste look zorgt. Ondanks dat monturen van Brett in eerste instantie ontworpen werden voor mannen, spreken deze eigentijdse monturen ook steeds vaker vrouwen aan.  

Voor gentlemen en bad boys

Volgens Brett schuilt in elke man een heer, maar tegelijkertijd ook een bad boy. Daarom vindt Brett het van belang dat monturen draagbaar zijn in alle situaties en binnen alle kledingstijlen. Of je nu een smaakvol maatpak of een stoer leren jack draagt: het montuur moet altijd zo natuurlijk mogelijk 'inblenden'. Dat is exact wat de collectie van Brett doet én waarmee Brett direct raak schiet.

Het verschil tussen een gentleman en een bad boy is als dag en nacht en de brillencollectie van Brett weerspiegelt dit perfect. De gedurfde contrasten komen terug in zowel de vormen als in het materiaal- en kleurgebruik. Zo combineren de designers van het merk moeiteloos acetaat met roestvrijstaal en creëren hiermee een prachtige lijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bril met een fors montuur aan de voorkant en smalle pootjes aan de zijkanten? Of een combinatie van stijlvol, glanzend titanium met ongepolijst, mat materiaal? Bij Brett vind je het allemaal.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl