Zie en hoor de liefde: maak een afspraak met onze online styliste Sammy

Bekijk actie 

Op en top Parijs

Lafont

Negentig jaar ervaring, ongeëvenaarde expertise met de nadruk op elegantie en sterke familiewaarden. Allemaal ondersteund door een naam met vertrouwen: Lafont. Brillen gemaakt in Frankrijk die de Parijse chic toegankelijk hebben gemaakt.

De monturen van Lafont hebben één ding gemeen: ze zijn subtiel rebels met een discreet vleugje verfijning. Door gebruik te maken van meer dan 200 kleurencombinaties en een selectie van unieke mix & match materialen, zit elk montuur vol verrassingen. Het diepgewortelde erfgoed van de Franse roots zijn zichtbaar in elk montuur van Lafont.

Lafont monturen

De ontwerpers van Lafont halen hun inspiratie overal vandaan, of dit nu tijdens een kunsttentoonstelling is, een vakantie of een ontmoeting met vrienden, het creatieve proces blijft voortdurend in beweging en stopt dus nooit. Deze constante inspiratie en expressie vereist nieuwsgierigheid en een onderzoekende geest.

De essentie van Lafont is gericht op onafhankelijke styling, bereikt door innovatieve technieken en traditionele knowhow. Hierbij wordt altijd gefocust op de Franse levensstijl, Parijse elegantie en discrete luxe, gecombineerd met technische kennis en kwalitatieve materialen.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl