Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

eyezen enkelvoudige brillenglazen

Computers, smartwatches en telefoons. Onze ogen hebben brillenglazen nodig die onze digitale levensstijl meer dan ooit ondersteunen. Langdurige dagelijkse schermtijd is zwaar voor je ogen en kan digitale oogvermoeidheid veroorzaken.

Met Eyezen brillenglazen op sterkte heb je scherper zicht dan met standaard enkelvoudige brillenglazen. Bovendien helpen Eyezen brillenglazen de vermoeidheid van de ogen te verminderen.

Eyezen enkelvoudige brillenglazen voor digitale oogvermoeidheid

Vermindert en voorkomt digitale vermoeidheid

Denk eens aan de manier waarop je jouw telefoon, laptop of tablet gebruikt. Dit is vaak op korte afstand, gedurende een langere periode en vaak in een onnatuurlijke houding. De enkelvoudige Eyezen brillenglazen zijn voorzien van een visuele boost in het onderste gedeelte van het glas dat zorgt voor een scherp beeld. Kijk je door het onderste deel van een Eyezen brillenglas, dan zijn afbeeldingen en woorden duidelijk, waardoor je minder voorover hoeft te buigen.

Met Eyezen heb je de kijkoplossing die aansluit bij jouw digitale levensstijl. Je ogen krijgen meer rust. Eyezen combineert de beste technologieën voor een ontspannen zicht, de hele dag.

  • De Eyezen DualOptim technologie zorgt voor een zeer scherp en moeiteloos zicht op alle afstanden.
  • De Eyezen Focus-technologie ondersteunt je ogen bij gebruik van je smartphone en tablet, zorgt voor een natuurlijke kijkhouding en voorkomt vermoeide ogen.
  • Alle heldere Eyezen brillenglazen zijn voorzien van Eye Protect System™; de eerste geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht. Goed voor je ogen dus en een prachtig helder brillenglas!

Maatwerk door integratie van 5 parameters

  • De pupilafstand (afstand van het midden van de neus tot de pupil)
  • De hoornvliesafstand (afstand van de binnenzijde van het glas tot het meest uitstekende punt van het hoornvlies)
  • De inclinatiehoek / de hellingshoek van de bril (de hoek die gevormd wordt tussen het vlak van de brillenglazen en de verticale richting)
  • De doorbuiging van het montuur (heb je een vlak of een gebogen montuur)
  • De inslijphoogte (afstand tussen de onderrand van het montuur en de pupil)

Voordelen van Eyezen brillenglazenMinder visuele vermoeidheid. Voor een ontspannen zicht, de hele dag.Zeer scherp zicht. Elke detail is zichtbaar met heldere kleurenGeïntegreerde bescherming tegen UV- en blauwviolet licht.Ook als je geen bril op sterkte nodig hebt, zijn Eyezen brillenglazen goed voor je ogen. De Eyezen Focus-technologie helpt je ogen te ontspannen gedurende de dag, oogvermoeidheid te verminderen en je houding te ondersteunen.