Ruime keuze in brillenglazen

Een montuur is één ding, maar een bril is pas compleet met een paar goede brillenglazen. Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Allereerst is er veel verschil in kwaliteit van de glazen. Vervolgens zijn er ook nog allerlei soorten glazen waarbij de keuze vooral afhangt van jouw dagelijkse bezigheden.

Vind Opticien

Maak een afspraak

Brillenglazen die bij jou passen

Kijk je voornamelijk op afstand of zit je de hele dag achter de computer? Rijd je veel auto of lees je veel? Zo zijn er nog veel meer zaken die invloed hebben op de keuze van het brillenglas. Vooral bij glazen voor zowel veraf als dichtbij, de zogenaamde multifocale glazen, is het belangrijk het juiste type te kiezen. Tenslotte hangt de keuze van het glas ook af van het type bril dat je kiest en natuurlijk niet in de laatste plaats van je portemonnee. Kortom er is een ruime keuze in brillenglazen, waarbij de glasadviseurs van Oogwereld je graag informeren over alle mogelijkheden en over de voor- en nadelen van bepaalde type glazen.

Essilor

Om onze klanten de beste kijkervaring te bieden, kiezen wij ervoor om uitsluitend te werken met Essilor als glasleverancier. Essilor staat bekend om hun baanbrekende technologieën die aanzienlijke verbeteringen kunnen bieden in de optische prestaties van brillenglazen.

De Visioffice meetzuil

We meten je ogen zeer nauwkeurig met hightech apparatuur. Op basis van de gedetailleerde resultaten, kiezen we de brillenglazen die het beste passen bij jouw behoeften, wensen én het montuur dat je hebt gekozen. Om echt volledig op maat te kunnen werken, maken wij veelvuldig gebruik van de Visioffice meetzuil.

Hierbij worden onder meer de oogafstand, curve van het montuur, de hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal ingemeten. Op deze manier halen wij het maximale uit jouw zicht en kunnen we de perfecte glazen selecteren. Bij ons vind je brillenglazen van de beste kwaliteit, ongeacht het type glas dat je kiest.