Nu 75% korting op je tweede bril*

Bekijk de actie

gedurfd en uitgesproken

Etnia Barcelona

Etnia Barcelona staat ook wel bekend om een echte "eyewear culture". De ruime keuze aan Etnia Barcelona monturen voor zowel volwassenen als kinderen wordt gekenmerkt door prachtige vormen. Dit sterke en typische merk brengt de internationale stijl prominent naar voren. Met deze stijl wordt durf en fantasie breed vertegenwoordigd.

Etnia Barcelona

Elk montuur van Etnia Barcelona heeft een eigen persoonlijkheid waar je dagelijks positieve reacties op zult krijgen. Etnia Barcelona maakt namelijk veelvuldig gebruik van opvallende kleuren: er worden meer dan 500 kleuren gebruikt in de collecties. De collecties zijn dan ook erg veelzijdig, van gedurfde en uitgesproken monturen, tot retro en vintage monturen.

Etnia Barcelona

Meer dan mooie monturen

Het opvallende kleurgebruik van Etnia Barcelona kent een psychologische achtergrond. De ontwerpers van deze prachtige monturen zijn ware pioneers op het mengen van kleuren, geheel gebasseerd op “ready to wear”, de laatste trends in brillen en Haute Couture.

Etnia Barcelona zet zich graag in voor de productie van duurzame en milieuvriendelijke monturen. De monturen zijn dan ook 100% ecologisch, waarbij de brilmonturen die gemaakt zijn van acetaat volledig herbruikbaar en biologisch afbreekbaar zijn.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl