gedurfd en uitgesproken

Etnia Barcelona

Etnia Barcelona staat ook wel bekend om een echte "eyewear culture". De ruime keuze aan Etnia Barcelona monturen voor zowel volwassenen als kinderen wordt gekenmerkt door prachtige vormen. Dit sterke en typische merk brengt de internationale stijl prominent naar voren. Met deze stijl wordt durf en fantasie breed vertegenwoordigd.

model
model
model

Elk montuur van Etnia Barcelona heeft een eigen persoonlijkheid waar je dagelijks positieve reacties op zult krijgen. Etnia Barcelona maakt namelijk veelvuldig gebruik van opvallende kleuren: er worden meer dan 500 kleuren gebruikt in de collecties. De collecties zijn dan ook erg veelzijdig, van gedurfde en uitgesproken monturen, tot retro en vintage monturen. 

Altijd de laatste trends

Het opvallende kleurgebruik van Etnia Barcelona kent een psychologische achtergrond. De ontwerpers van deze prachtige monturen zijn ware pioneers op het mengen van kleuren, geheel gebasseerd op “ready to wear”, de laatste trends in brillen en Haute Couture.

Oog voor de planeet

Etnia Barcelona zet zich graag in voor de productie van duurzame en milieuvriendelijke monturen. De monturen zijn dan ook 100% ecologisch, waarbij de brilmonturen die gemaakt zijn van acetaat volledig herbruikbaar en biologisch afbreekbaar zijn.