meekleurende glazen

Altijd je ogen beschermen tegen schadelijke straling zonder van bril te hoeven wisselen. Klinkt ideaal! Met meekleurende glazen van Transitions ervaar je altijd comfortabel zicht, of je nu binnen of buiten bent. Zo passen meekleurende glazen zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan. Ga je naar buiten, dan veranderen de brillenglazen van transparant naar donker. En als je weer naar binnen gaat, weer terug naar transparant.

Meer weten over meekleurende glazen van Transitions? Lees snel verder of informeer bij één van de vestigingen bij jou in de buurt.

vind jouw vestiging

Maak een afspraak 

Meekleurende glazen

De perfecte glazen voor het dagelijks leven

De nieuwste generatie Transitions is gebaseerd op vernieuwde technologieën. Met Transitions Gen 8 ervaar je een beter zicht, een aangename kijkervaring en een betere bescherming.

  • Het op- en terugkleuren gaat sneller dan ooit
  • De beste bescherming voor uw ogen tegen UV-licht en schadelijk blauw licht
  • De glazen passen zich continu aan aan de lichtomstandigheden
  • Beschikbaar in drie iconische en vier stijlvolle kleuren

Meekleurende brillenglazen

Donkerder buitenshuis, helder binnen, het op- en terugkleuren gaat nog sneller zonder in te leveren op bescherming en kwaliteit. Het resultaat van jarenlang onderzoek en wetenschappelijke studies, Transitions Signature GEN 8, het eerste licht intelligente meekleurende brillenglas met een revolutionaire nanocomposiet technologie die meekleurende prestaties pusht en de hele dag zorgt voor een optimaal zicht en comfort en bescherming biedt.