Voorjaars Voordeel
Zonneglazen op sterkte cadeau bij aankoop van een complete bril*

gepolariseerde glazen

Met gepolariseerde zonneglazen heb je nooit meer last van hinderlijke reflecties. Hinderlijke reflecties zorgen voor vervelende en zelfs gevaarlijke situaties in het verkeer, op het water of in de sneeuw.

Meer weten over gepolariseerde glazen? Lees snel verder of kom eens langs bij één van de vestigingen bij jou in de buurt.

vind jouw vestiging

Maak een afspraak 

Gepolariseerde glazen

Xperio

Met Xperio gepolariseerde brillenglazen worden deze hinderlijke schitteringen weggenomen en heb je als brildrager geen last meer van deze weerkaatsingen van het zonlicht. Voor bestuurders, watersporters en wintersporters een must have om veilig op weg te kunnen.

Xperio is beschikbaar in negen verschillende kleuren. Naast de bekende kleuren Grijs, Groen en Bruin, zijn er ook zes verfrissende dégradé tinten. Die aan de bovenkant donker zijn en dan naar beneden toe minder donker worden. Met al deze kleuren ben je verzekerd van een natuurlijke beeldweergave en een ongekend contrast. 

Een kleurrijk verschil

Combineer Xperio gepolariseerde zonneglazen met jouw dagelijkse bril om je ogen te beschermen. Xperio gepolariseerde brillenglazen houden verblindende schitteringen tegen, verbeteren de kleurwaarneming, verhogen het contrast en beschermen je ogen tegen schadelijke UV-stralen.

Geen verblindende schitteringen

Lichtgolven verplaatsen zich in vele richtingen. Wanneer lichtgolven reflecteren vanaf horizontale oppervlakken, zoals wegen, water of ijs, worden deze vaak horizontaal geconcentreerd. Wij kennen dit als een zichtbare schittering, die bijzonder onaangenaam kan zijn voor je ogen en je zicht volledig kan verblinden. Zonneglazen met gepolariseerde Xperio brillenglazen laten alleen verticaal licht door het glas en blokkeren die vervelende schitteringen.

Effectieve bescherming tegen de schitteringen van gereflecteerd zonlicht; voor een comfortabel zicht, meer contrast en optimale kleurwaarneming.