De stylisten van oogwereld

Vind je het moeilijk om een nieuwe bril uit te zoeken? Niet met de hulp van de stylisten van Oogwereld! Sammy en Ilse bewijzen dat iedereen een “brillengezicht” heeft. Zij kijken kritisch naar je uiterlijke kenmerken, luisteren naar je wensen en vinden vervolgens precies het montuur dat je sterke punten benadrukt en past bij je persoonlijkheid.

Lees hieronder meer over de stylisten van Oogwereld.

Oogwereld verzorgt zorgverzekeraar declaratie en vergoeding directe verrekening bij aankoop.
Sammy, fashion stylist en soulful empowerment stylecoach, adviseert brands, bedrijven en individuen over styling en energiewerk voor een krachtige presentatie en uitstraling.

Stylist Sammy

Hi, mijn naam is Sammy en ik werk al meer dan 8 jaar als fashion stylist en soulful empowerment stylecoach. Daarbij adviseer en begeleid ik brands, bedrijven en mensen om hun doelen in lijn te brengen met hun presentatie en uitstraling d.m.v. styling en energiewerk. Het is mijn passie om (stijl)concepten te bedenken en mensen zoveel mogelijk te adviseren en te inspireren. In deze functie hoop ik een creatieve uitdaging te vinden in het inspireren van zowel de klanten als de medewerkers om de beste versie van henzelf te zijn d.m.v. kleur- en stijladvies. 

Kunt u hulp gebruiken bij het uitkiezen van de perfecte bril? Styliste Sammy staat voor u (online) klaar om u daarbij te helpen.

Lees meer

Stock

Stylist Ilse

Na jaren in een dames boetiek te hebben gewerkt, was het voor mij tijd om iets anders te gaan doen. Na een kleine time out ben ik begonnen bij Oogwereld als montuur stylist.

Het is mijn passie om mensen blij te maken met een mooi sieraad op hun neus. Het leuke van mijn vak vind ik om mensen te verrassen met een mooie bril die bij hun persoonlijkheid en uiterlijk past. Mijn dag is helemaal goed als ik iemand een bril zie meenemen waarvan ze zelf nooit gedacht hadden dat die zou staan.

Wil je graag professioneel stylingadvies in ontspannen sfeer?

Neem dan contact op met jouw dichtstbijzijnde Oogwereldvestiging en informeer wanneer Petra, Monique of Ilse in de buurt is. Ze verheugen zich erop om samen met jou op zoek te gaan naar een montuur dat jou laat stralen!

vind jouw vestiging

Maak een afspraak