Actie
Tijdelijk tot maar liefst € 150,- korting op onze topkwaliteit glazen.

Low Vision

Goed en scherp zien met bril of contactlenzen, het lijkt zo’n vanzelfsprekende zaak. Helaas is dat niet per definitie het geval. Want wat als een ‘gewone’ bril of de gebruikelijke contactlenzen niet meer voldoende blijken om duidelijk te kunnen zien? Bijvoorbeeld omdat het netvlies is beschadigd of de lens troebel is geworden. En wat als ook een oogoperatie of een andersoortige medische behandeling onder zulke omstandigheden geen soelaas meer biedt? Is dan alles uitzichtloos geworden? Geen sprake van! In zo’n geval staan de Low Vision Specialisten van Oogwereld voor je klaar.

low_vision

Low Vision bij Oogwereld

Met alle vakkennis en technische hulpmiddelen die hen daarbij ten dienste staan. Oogwereld’s low-vision-experts meten zeer exact het onderscheidingsvermogen en stellen vervolgens de potentiële gezichtsscherpte vast. Zij verschaffen duidelijkheid over de contrastgevoeligheid van het oog en bepalen het uiteindelijk beschikbare leesvermogen. De Low Vision specialisten van Oogwereld zijn virtuozen op het gebied van visuele hulpmiddelen en daarbij staat hen een arsenaal van optische uitrustingen ter beschikking. Loepen, telescoopbrillen, filterglazen, elektronische hulpmiddelen, kijkersystemen, speciale beeldschermen en wat al niet. Dit alles om de minder bedeelde kijkers onder ons optimaal te laten functioneren.

Vragen over Low Vision bij Oogwereld? Maak telefonisch een afspraak bij één van onze vestigingen. Onze meesters voor het oog staan voor je klaar.

vind jouw vestiging