Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

feestelijke make-up tips voor brildragers

It's the most wonderful time of the year.. De Feestdagen staan voor de deur! De decembermaand is de perfecte periode om uit te pakken met mooie kleding, accessoires en make-up. Voor brildragers kan dat laatste soms een uitdaging zijn.

Om de ogen van elke brildrager te laten stralen tijdens de Feestdagen, hebben wij hieronder de beste make-up tips voor je op een rijtje gezet.

Wil je meer weten over het dragen van een bril en bijbehorende styling? Informeer bij één van onze winkels naar onze stylisten of de kleur- en gezichtsanalyse.

Feestelijke make-up tips voor brildragers tijdens de Feestdagen

Gebruik een vergrotende spiegel

Oog make-up aanbrengen zonder bril is natuurlijk niet erg handig. Gebruik daarom een vergrotende spiegel om ervoor te zorgen dat je je oog make-up goed en netjes aanbrengt.

Minsterkte? Ga voor eyeliner

Wanneer je een minsterkte hebt kunnen je ogen kleiner lijken door je brillenglazen. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om je ogen groter te laten lijken. Eén van deze mogelijkheden is het groter doen lijken van je ogen met behulp van eyeliner. Wanneer je hiermee een lijntje tekent op je bovenste wimperranden, zullen je ogen groter lijken.

Plussterkte? Ga voor smokey eyes

Wanneer je een plussterkte hebt, kunnen je ogen groter lijken door je brillenglazen. De 'smokey eye' is dan een perfecte uitkomst. Deze make-up techniek geeft een zwoel, mysterieus effect en past perfect bij deze feestelijke periode.

Een stralende blik

Door mascara aan te brengen, zowel op de boven- als onderwimpers, zorg je voor een open blik. Door het borsteltje voorzichtig heen en weer te bewegen wordt de mascara gelijkmatig verdeeld over de wimpers. Zorg wel dat je niet te veel mascara aanbrengt op de bovenwimpers - anders loop je het risico dat je wimpers je brillenglazen raken.

Last but not least: de wenkbrauwen

Ondanks dat je een bril draagt, zijn je wenkbrauwen vaak nog goed zichtbaar. Zorg daarom dat je wenkbrauwen er goed geëpileerd en verzorgd uitzien. Ook kun je je wenkbrauwen wat donkerder aanzetten, wat zorgt voor een contrasterend en krachtig effect.

Vrouw met feestelijke make-up tips voor brildragers: gebruik een vergrotende spiegel voor precieze oog make-up applicatie, eyeliner voor minsterktes en smokey eyes voor plussterktes, en zorg voor stralende blik met mascara en verzorgde wenkbrauwen.