Ontdek onze exclusieve zomerdeals

Bekijk actie 

Optimaal zicht in elke situatie

Je dag vraagt om meer dan 1 bril. De enorme inspanning die je ogen vandaag de dag voor de kiezen krijgen, is niet op te lossen met een simpele bril. Om in iedere specifieke situatie optimaal en comfortabel zicht te hebben, heb je in feite meerdere brillen nodig met specifieke glazen afgestemd op die specifieke bezigheid.

Ouder worden en scherp zicht: veranderingen in de ooglens

Leesbril

Heb je moeite met lezen of gaat dit minder comfortabel? Dit moeizame lezen gaat soms ook gepaard met vermoeidheid, hoofdpijn en concentratieverlies. Een leesbril met specifieke brillenglazen zorgt dat je scherp en comfortabel kunt lezen.

Sport- en outdoorbril

Wanneer je sportief bent en vaak buiten komt, is een sport- en outdoorbril de ideale uitkomst. Zo beschermt een sport- en outdoorbril niet alleen je ogen, maar draagt het ook bij aan je sportprestaties.

Verkeersbril

Slecht zicht in het verkeer kan zorgen voor onveilige situaties. Hinderlijke schitteringen of verminderd zicht in het donker zijn dan ook veelgehoorde klachten. Deze onveilige situaties zijn eenvoudig te voorkomen met behulp van een verkeersbril.

Multimedia bril

De digitale wereld waarin we leven vraagt dus veel van onze ogen. Behalve dat het blauwe licht schadelijk is voor onze ogen, krijgen veel mensen last van nek- of rugklachten omdat ze niet goed zitten. Mogelijk omdat ze niet beschikken over de juiste brillenglazen tijdens het werken. Een multimedia bril kan dan een passende oplossing zijn. 

Ptosisbril

De specialisten van Oogwereld adviseren klanten met laagstand van de oogleden (ptosis), met volle overtuiging een ptosisbril. Deze bril is niet de standaard ptosisbril die je wellicht kent. Onze ptosisbril hebben wij zelf doorontwikkeld en met veel tevredenheid aangepast bij onze klanten. 

Op zoek naar een speciale bril? Laat je adviseren bij één van onze winkels bij jou in de buurt.

vind jouw vestiging

Maak een afspraak