Nu 75% korting op je tweede bril*

Bekijk de actie

positieve energie

Woow

De Woow-collectie heeft een dosis positieve energie bij zich. De wind van openheid en vrijheid waait door de modellen volgens de ontwerpers: de vormen zijn groter en assertiever geworden, in een geest die even cool als trendy is en doet denken aan de gevierde jaren ‘70, maar dan volledig opnieuw uitgevonden!

Woow

Het kleurenpalet is aangepast om plaats te maken voor de expressie van een geheel nieuwe vreugde, met verfrissende tinten en regenboogkleuren wordt de Woow-spirit naar zijn hoogtepunt gedreven. Een frisheid en energie die ervoor zorgt dat je los wilt laten en verrast wil worden. Meer dan ooit - in deze ongekende tijden - vormt een vreugdevolle en positieve geest de kern van het merk: welkom in het land van de opvallende bril! Inspiratie uit de jaren ’70 waar de hippiegeest en het toppunt van chic samensmelten. Bijzondere vormen, zeshoekig, vierkant of Panto’s, het allerbeste van de jaren ‘70 met een vleugje moderniteit.

Woow

Bright sight

De kleuren zijn scherp en levendig en maken het samenspel van patronen subtiel, versterkt door contrasterende veertips. Vakkundig vervaardigde monturen, iconische vormen met oog voor detail en gevoel voor humor in de vorm van een positieve boodschap in de oortips van elk montuur. BRIGHT SIGHT: Bekijk het van de positieve kant!

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl