Voorjaars Voordeel
Zonneglazen op sterkte cadeau bij aankoop van een complete bril*

gedurfd en verfijnd

Mykita

Het jonge, Duitse merk Mykita werd in 2003 opgericht door Moritz Krueger, Philipp Haffmans, Daniel Haffmans en Harald Gottschling. Het eerste pand van Mykita betrof een voormalig kinderdagverblijf. De naam Mykita is dan ook afgeleid van 'Kita', een veelgebruikte afkorting voor 'kinderdagverblijf' in het Duits. 

Het merk is inventief, onafhankelijk, nieuwsgierig en continu op zoek naar technische verbeteringen. Door verder te kijken dan de traditionele grenzen van de brillenwereld, worden collecties gekenmerkt door gedurfde ontwerpen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verfijnde kleurcomposities in zorgvuldig vervaardigde roestvrijstalen constructies.
 

 

MYKITA
MYKITA
MYKITA

De vier heren zijn het echte creatieve kwartet van brillenmakend Berlijn. Waar anderen bleven hangen in het verleden, wisten deze vier heren steeds nieuwe materialen en toepassingen te bedenken zonder hun idealen uit het oog te verliezen. Innovatie maar dan in hoogstaande kwaliteit, in een modieuze en hedendaagse uitstraling zodat iedereen een Mykita montuur wil dragen.

Vooruitstrevende technologie

3D geprinte brillen

Mykita begon om de metalen monturen (die gemaakt waren van chirurgisch staal) te perfectioneren en de veerbevestiging praktisch onverwoestbaar te maken. Dit resulteerde in een lijn Mykita No. 1. Mykita was ook één van de eerste merken die met een 3D-geprinte collectie brillen op de markt kwam: de Mylon collectie. Vanaf het allereerste begin van verbluffende kwaliteit en met een vormgeving, zoals je dat alleen met 3D-print kunt bereiken.

Vooruitstrevende designs

Vanaf 2014 is Mykita hiermee een van de meest vooruitstrevende brilfabrikanten ter wereld. En de samenwerking met Zeiss brengt de zonnebrillen van Mykita op eenzame hoogtes. Een zonnebril met polariserende of contrast verhogende glazen laten uw uitzicht nog beter tot z’n recht komen.

En ook een “gewone” kunststof bril is geen “gewone” kunststof bril meer. Het acetaat wat voor Mykita Acetate monturen gebruikt wordt, wordt speciaal en exclusief door Mazzuchelli in Noord Italië voor Mykita gemaakt. Met kleuren combi’s en vormgeving die ongekend zijn in de brillenwereld zoals we die kende.