Zie en hoor de liefde: maak een afspraak met onze online styliste Sammy

Bekijk actie 

gedurfd en uitgesproken

Etnia Barcelona

Etnia Barcelona staat ook bekend om zijn echte “eyewear culture”. Het merk heeft een uitgebreide keuze aan monturen voor zowel volwassenen als kinderen die worden gekenmerkt door prachtige vormen. De stijl vertegenwoordigt durf en fantasie,  en onderstreept het internationale karakter van het merk.  

Etnia Barcelona

Elke montuur van Etnia Barcelona heeft een eigen persoonlijkheid. Met gebruik van meer dan 500 opvallende kleuren, zijn de collecties erg veelzijdig: van gedurfde en uitgesproken monturen, tot retro en vintage monturen. 

Etnia Barcelona

Meer dan mooie monturen

Het opvallende kleurengebruik van het merk heeft een psychologische achtergrond. De ontwerpers van deze prachtige monturen zijn echte pioniers op het vlak van mengen van kleuren, - geheel gebaseerd op “ready to wear” – de laatste trends in brillen en Haute Couture. 

Etnia Barcelona zet zich graag in voor de productie van duurzame en milieuvriendelijke monturen. De monturen zijn dan ook 100% ecologisch, waarbij de brilmonturen gemaakt van acetaat, volledig herbruikbaar en biologisch afbreekbaar zijn. 

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl