Vlot & Hip

Dolce & Gabbana

De monturen van Dolce & Gabbana stralen vlotheid uit, ze zijn hip en betaalbaar. De ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van contrasten, details en creativiteit. Ze zijn ofwel heel vrouwelijk, ofwel heel mannelijk.

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

De monturen van Dolce & Gabbana zijn luxueus en speels afgewerkt. De damesbrillen bevatten leuke, typerende accenten zoals tijgerprints, kleurrijke bloemenprints of ingeweven kant. De herenmodellen zijn dan weer stoer en robuust. Dolce & Gabbana is een hip en betaalbaar merk voor trendsetters.

Geschiedenis van Dolce & Gabbana

Domenico Dolce was pas 6 jaar toen hij voor het eerst zijn eerste kleding ontwerpte, die hij óók nog eens op maat maakte. Met de jaren werd zijn talent voor mode alleen maar groter. Tijdens zijn werk bij modehuis Gabbana ontmoette hij zijn partner Stefano Gabbana, waarmee hij uiteindelijk een mode-imperium bouwde.

Kenmerkend aan Dolce & Gabbana is het feit dat zij trends al in een erg vroeg stadium signaleerden, waardoor zij grote invloed uitoefenden in de modewereld. Hierdoor werd het merk opgemerkt en gedragen door talloze Hollywood sterren zoals Beyoncé, Brad Pitt en Madonna.