Kinderbrillen

Goed zien is voor iedereen, maar zeker voor uw kinderen, een belangrijke voorwaarde om bijvoorbeeld op school mee te komen. 

Brillen zijn hip en dus zijn kinderbrillen helemaal geen straf meer. De modelletjes zijn ook veel leuker geworden. Sommigen zijn net kopieën van de brillen die pappa en mamma dragen, anderen zijn kleurrijk en speels. Bij Oogwereld hebben we altijd meer dan voldoende keus in alle prijsklassen, zodat ook de kleinsten goed bij ons kunnen slagen.

Wil je een afspraak maken voor een kind < 12 jaar oud? Graag verzoeken we je deze afspraak telefonisch te maken. Onderzoeken bij kinderen kunnen namelijk niet altijd door alle opticiens en contactlensspecialisten worden uitgevoerd. 

vind jouw vestiging

Kinderbril

Kinderen spelen graag en veel. Een kinderbril moet dus tegen een stootje kunnen. Een goede kinderbril is stevig en voorzien van flexveren. Voor kleinere kinderen zijn krulveren raadzaam, evenals een vast neusstukje. Oogwereld adviseert lichtgewicht monturen, zoals titanium. Deze zijn oersterk, buigzaam en allergievrij. Qua glas raden we kunststof glas en ontspiegeld glas aan. Bij hoge sterkte reduceren we de dikte. Vindt u het moeilijk om een goede keuze te maken? De medewerkers van Oogwereld adviseren u graag – op basis van hun visie en ervaring - welk type bril het beste bij uw kind past.

Juniorplan

Met het Juniorplan van Oogwereld zijn voor kinderen t/m 12 jaar de glazen gratis, inclusief ontspiegeling en hardingslaag! Laat u in de winkel informeren over de voorwaarden en mogelijkheden.

 

Onze merken

Laat je inspireren door onze kindermerken.