Zie en hoor de liefde: maak een afspraak met onze online styliste Sammy

Bekijk actie 

Kinderbrillen

Goed zien is voor iedereen, maar zeker voor kinderen, van essentieel belang. Een bril uitzoeken is nog nooit zo makkelijk geweest! Tegenwoordig zijn brillen hip en dus zijn deze kinderbrillen helemaal geen straf meer. De modelletjes zijn veel leuker geworden, sommigen zijn net kopieën van de brillen die papa en mama dragen, anderen zijn kleurrijk en speels.

Bij Oogwereld hebben we altijd meer dan voldoende keus in alle prijsklassen, zodat ook de kleinsten goed bij ons kunnen slagen.

Wil je een afspraak maken voor een kind < 12 jaar oud? Graag verzoeken we je deze afspraak telefonisch te maken. Onderzoeken bij kinderen kunnen namelijk niet altijd door alle opticiens en contactlensspecialisten worden uitgevoerd.

Meer weten over kinderbrillen? Lees verder of informeer in de winkel.

Kinderbrillen

Kinderbrillen

Kinderen spelen graag en veel. Een kinderbril moet dus tegen een stootje kunnen. Een goede kinderbril is stevig en voorzien van flexveren. Voor kleinere kinderen zijn krulveren raadzaam, evenals een vast neusstukje. Oogwereld adviseert lichtgewicht monturen, zoals titanium. Deze zijn oersterk, buigzaam en allergievrij. Qua glas raden we kunststof glas en ontspiegeld glas aan. Bij hoge sterkte reduceren we de dikte. Vind je het moeilijk om een goede keuze te maken? De medewerkers van Oogwereld adviseren je graag – op basis van hun visie en ervaring - welk type bril het beste bij jouw kind past.

Juniorplan

Met het Juniorplan van Oogwereld zijn voor kinderen t/m 12 jaar de glazen gratis, inclusief ontspiegeling en hardingslaag! Laat je in de winkel informeren over de voorwaarden en mogelijkheden.

Onze merken

Wij hebben ontzettend gave merken voor kinderen, zoals Vingino, Star Wars en Rex en Sue. Laat je inspireren door onze kindermerken. Voor ieder is er wat wils!