Altijd een montuur dat bij jou past

Op zoek naar een nieuw montuur? Dan ben je bij Oogwereld aan het juiste adres! Hier vind je altijd de nieuwste monturen van exclusieve, bijzondere merken. Laat je adviseren bij één van onze winkels bij jou in de buurt.

vind jouw vestiging

Maak een afspraak

Uitgebreid merkenportfolio

Wij voeren een uitgebreid merkenportfolio en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de optiek. Het selecteren van onze brede collectie merken en monturen heeft onze hoogste prioriteit. Zo bezoeken wij ieder jaar de grootste optiekbeurs van Europa: de SILMO in Parijs. Hier kopen wij de nieuwste merken en monturen in en verdiepen we ons in de huidige ontwikkelingen binnen de optiekwereld.

Dus of je nu ieder jaar het nieuwste model Ray-Ban aanschaft of een excentriek tijdloos Theo montuur uitzoekt: er is altijd een merk of montuur dat bij jouw wensen past!

Het perfecte montuur voor jou

Of een montuur naar je smaak is, is natuurlijk heel persoonlijk. Wat nog veel belangrijker is, is of het montuur bij jou past en bij het leven dat je leidt. Sport je veel? Heb je een beroep waarbij je bril tegen een stootje moet kunnen? Of heb je een smal, breed of lang gezicht? Dan houden wij daar rekening mee wanneer je een nieuwe bril bij ons komt uitzoeken.

Gelukkig weet je bij Oogwereld altijd zeker dat je met het best passende montuur de deur uit loopt! Onze opticiens zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten montuur van Rolf Spectacles? Of de trendy monturen van Dita Eyewear? Ook kunnen we je alles vertellen over de verschillende materialen, pasvormen en kleurencombinaties.

Onderdeel van onze service is het uitvoeren van een kleur- en gezichtsanalyse. Want weet je eigenlijk wel welke kleur het beste past bij jouw huidtint? En wist je dat de vorm van je gezicht heel veel zegt over het type montuur dat je nodig hebt?

Een greep uit onze collectie

Ook voor heel veel andere merken kun je bij Oogwereld terecht. Zo kun je in onze winkels ook monturen van merken terugvinden als: Entourage of 7, Etnia Barcelona, Ørgreen, Lindberg, Mykita, Mykita Mylon, Tom Ford, Cartier, Prada, THEO, Res Rei, Lafont, Monkey Glasses, Silhouette, J.F. Rey en Ray-Ban. Kom gerust langs om de prachtige collecties te bewonderen! Niet iedere Oogwereld winkel voert dezelfde collectie brillen merken.