kleur & eigenzinnig

THEO

Theo Eyewear is een op en top Belgisch merk ontstaan in Antwerpen en Brugge. De merknaam Theo is een anagram van de achternaam van de ontwerper Patrick Hoet. Het duo Wim Somers en Patrick Hoet sloegen jaren geleden de handen in elkaar en startte Theo op. Theo is nu een begrip in de optiekwereld.

bril
bril
bril

Ooit begon Theo met het verkopen van brillen op de trappen van een grote optiekbeurs in Parijs (Silmo). Daar werden ze niet warm ontvangen, maar zo vonden Wim Somers en Patrick hoet, proberen gaat mee. Toch werden ze met hun Theo brillen al snel opgemerkt door enkele toonaangevende opticiens en kenden ze toch hun eerste kleine doorbraak. Nu zijn Theo brillen alom tegenwoordig in het modebeeld van de optiek. Toch slaagt Theo er nog steeds in om hun prachtige kleurrijke brillen selectief te blijven verdelen.

THEO monturen

Theo monturen herkent u meteen. Het merk staat voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode, waarbij humor niet mag ontbreken. Theo monturen zijn ware kunstwerken en worden met veel liefde ontworpen en in kleine oplages geproduceerd. 

Het merk was in zijn beginjaren vooral populair onder de avant-garde. Theo heeft zich nooit wat aangetrokken van modetrends en de monturen zijn daarom altijd origineel en eigentijds.