Ooglaseren

Wilt u af van die bril en lenzen? Ooglaseren zorgt ervoor dat u permanent scherp ziet. Zonder bril. En zonder lenzen. Maar wat houdt ogen laseren precies in? En voor wie is ooglaseren een geschikte behandeling?

Maak een afspraak

Ooglaseren

Voor wie is ooglaseren geschikt?

Als je ogen gezond zijn, kun je ze laten laseren. Er is wel een voorwaarde: je ogen moeten de laatste jaren niet sterk veranderd zijn. De laserbehandeling kan sterktes van -10.00 tot +4.00 dioptrie en cilinderafwijkingen tot 6.00 dioptrie uitstekend corrigeren.

Alternatieven voor ogen laseren

Naast de bekende ooglaserbehandeling zijn er diverse andere behandelingen op het gebied van refractiechirurgie. Als een ooglaserbehandeling niet geschikt is, kan een lensimplantaat bijvoorbeeld een goede oplossing zijn. Hiermee kunnen ook grotere afwijkingen van -23.00 tot +15.00 en cilindersterktes tot 7.50 worden gecorrigeerd. Met een multifocale implantlens is het ook mogelijk om het zicht voor dichtbij (lezen, computer) te corrigeren. Als u ouder wordt, wordt uw ooglens steeds stugger. Hierdoor ontstaan bij veel mensen rond het 45e levensjaar problemen met lezen. Met multifocale implantlenzen kan 90% van de cliƫnten weer goed zien zonder bril.

Maak een afspraak