Actie
Tijdelijk tot maar liefst € 150,- korting op onze topkwaliteit glazen.

Superieure kwaliteit & een goed design

Wist je dat Ørgreen brillen worden ontwikkeld in samenwerking met een fulltime kleurspecialist? Kleur is dan ook hét uitgangspunt van dit fraaie merk. Hoe dat zo is gekomen? Daarvoor moeten we een paar decennia terug in de tijd.

model
90
Ørgreen brillen

In 1997 was het zo ver: Øgreen werd ‘geboren’. Daarmee was Ørgreen het eerste merk in brillen en zonnebrilen in Scandinavië. Het merk kwam met gekleurde brillen voor mannen, iets wat destijds vrij ongebruikelijk was. Ørgreen besloot daarom de middenweg en stelde Sahra Lysell aan als kleurspecialist. Zij besloot geen trends maar haar intuïtie te volgen tijdens het zoeken naar de perfecte balans tussen kleur en vorm.

Culturen komen samen

Ørgreen brillen zijn een samensmelting van twee culturen. Met Italiaanse en Deense roots als yin-yang van het designteam, is elk nieuw montuur een cross-culturele beleving. Deense meubels en Italiaans design zie je dan ook terug in de vormen, die eenvoudig maar doordacht zijn en in één soepele beweging in elkaar overlopen.

Een montuur met een verhaal

Complexe projecten en ideeën worden omgezet in eenvoudige lijnen. De monturen vertellen met hun materiaal en zintuiglijkheid een verhaal - telkens opnieuw. De designs zijn dan ook niet ‘slechts’ brillen, maar een verlengstuk van uw karakter. De met de hand geverfde kleur op het koele titanium benadrukt de persoonlijkheid van elk design, waar subtiele grafische details het contrast vertegenwoordigen.