Ooglaseren

  Ooglaseren, implantlenzen of ooglidcorrecties  
U kunt voor al deze behandelingen terecht bij FYEO Medical. Oogwereld is van mening dat alles moet kloppen en werkt daarom samen met FYEO Medical. Veiligheid, comfort en kwalitatief hoogwaardige bril vervangende- en cosmetische zorg volgens het hoogste serviceniveau.

  Ooglaseren: scherp zien zonder bril of lenzen  
Wilt u af van die bril en lenzen? Ooglaseren zorgt ervoor dat u permanent scherp ziet. Zonder bril. En zonder lenzen. Ooglaseren wordt steeds populairder. En terecht, als je het ons vraagt: veel mensen zijn permanent geholpen als ze hun ogen laten laseren. Maar wat houdt ogen laseren precies in? En voor wie is ooglaseren een geschikte behandeling?

  Voor wie is ooglaseren geschikt?  
Als je ogen gezond zijn, kun je ze laten laseren. Er is wel een voorwaarde: je ogen moeten de laatste jaren niet sterk veranderd zijn. De laserbehandeling kan sterktes van -10.00 tot +4.00 dioptrie en cilinderafwijkingen tot 6.00 dioptrie uitstekend corrigeren.

  Alternatieven voor ogen laseren  
Naast de bekende ooglaserbehandeling zijn er diverse andere behandelingen op het gebied van refractiechirurgie. Als een ooglaserbehandeling niet geschikt is, kan een lensimplantaat bijvoorbeeld een goede oplossing zijn. Hiermee kunnen ook grotere afwijkingen van -23.00 tot +15.00 en cilindersterktes tot 7.50 worden gecorrigeerd. Met een multifocale implantlens is het ook mogelijk om het zicht voor dichtbij (lezen, computer) te corrigeren. Als je ouder wordt, wordt je ooglens steeds stugger. Hierdoor ontstaan bij veel mensen rond het 45e levensjaar problemen met lezen. Met multifocale implantlenzen kan 90% van de cliënten weer goed zien zonder bril.

  Geïnteresseerd?  
Maak een afspraak voor een vrijblijvend vooronderzoek bij  FYEO Medical via deze link. Zij geven u dan direct advies en antwoord op al uw vragen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en of u er een goed gevoel bij hebt. Het verplicht u verder tot niets. U beslist.
storelocator.gif

HOME | AFSPRAAK MAKEN | ACTIES

 

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen