Nieuws

Oogwereld Wijdemans

Fortuinstraat 8
Bergen op Zoom
0164 234272
Contact opnemen
Route plannen

Oogwereld Wijdemans

Welkom bij Oogwereld Wijdemans te Bergen op Zoom. Al meer dan 30 jaar zijn we een begrip in Bergen op Zoom en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Oogwereld Wijdemans staat voor alles wat u zich maar kunt wensen voor ogen. Bent u op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij ons bent u zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die uw ogen verdienen.

Doordat de brillenmode blijft fascineren en inspireren is er ruime keuze voor elk individu. De merken uit onze collectie zoals Chanel, Entourage of 7, Henry Jullien, Lafont, Lindberg, Mykita, Theo en Tom Ford hebben we niet zomaar gekozen. Wat veel van onze labels bindt is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun producten, net als de passie die wij hebben voor ons ambacht.

Oogwereld Wijdemans richt zich op u als individu. Wilt u energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor iedereen is er wat wils, maar boven alles zorgen onze hoogopgeleide oogspecialisten voor oogzorg van de allerbeste kwaliteit voor een prijs die bij u past!

Benieuwd geworden? We heten u graag welkom in onze winkel aan Fortuinstraat 8 te Bergen op Zoom.

Gun je ogen de wereld.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00-18:00 uur
Woensdag 09:00-18:00 uur
Donderdag 09:00-18:00 uur
Vrijdag 09:00-21:00 uur
Zaterdag 09:00-17:00 uur
Zondag gesloten
Contact opnemen