Herkenbaar door perfectie

Bottega Veneta

Bottega Veneta, Italiaans voor Venetiaans atelier, staat wereldwijd bekend om haar handgemaakte producten. Het merk is geëvolueerd van een lederwarenhuis naar een compleet lifestyle-merk, dat haar assortiment uitbreidt naar kleding, sieraden, monturen en meubels. Deze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen én worden met enorm veel liefde en passie ontwikkeld. De monturen die Bottega Veneta biedt zijn tijdloos, elegant en authentiek. Hierbij is de afwerking altijd perfect en wordt het logo zelden op opzichtige wijze gebruikt binnen de designs.

Bottega Veneta, wereldwijd bekend om haar handgemaakte producten. Van lederwaren tot een lifestyle-merk met kleding, sieraden, monturen en meubels. Tijdloze, elegante en authentieke monturen met perfecte afwerking.

Unieke details

Monturen van Bottega Veneta zijn echte eye-catchers. Zo wordt gebruik gemaakt van unieke, mooie details, zoals gevlochten elementen. Dit kenmerkende, symmetrische patroon komt bijvoorbeeld terug op de beugels van diverse monturen, wat voor een verfijnde afwerking zorgt. Ook een licht afgevlakte bovenkant van het montuurframe is een element dat Bottega Veneta met regelmaat laat terugkomen in haar collecties, wat mogelijk wordt gemaakt door een handmatig polijstproces.

Bottega Veneta monturen met unieke, mooie details zoals gevlochten elementen en licht afgevlakte bovenkant, handmatig gepolijst.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl