Actie
Tijdelijk tot maar liefst € 150,- korting op onze topkwaliteit glazen.

fashion & bescherming

Tom Ford

Tom Ford brilmonturen en zonnebrillen behoren tot het topsegment in de wereld van de oogmode. Ze zijn een lust voor het oog, ze bieden perfect draagcomfort en onderstrepen uw persoonlijkheid met hun speciale esthetische vormen en kleuren.

model
model
model

De nieuwe TOM FORD-brillencollectie richt zich op vormen die zijn geïnspireerd op de jaren 50 en 70 en benadrukt gedurfde en strakke volumes met stijlen die worden gekenmerkt door fijne combinaties van acetaat en metaal, waardoor de bril uniek en direct herkenbaar is. De nieuwe lijn bevat iconische details en concepten, zoals het metalen 'T'-logo op het voorpaneel, het beroemde oneindigheidssymbool, evenals bestverkochte ontwerpen in nieuwe kleurenpaletten, die de laatste modetrends weerspiegelen.

Tom Ford monturen

De Amerikaanse Tom Ford volgde opleidingen in kunst en architectuur en deed jarenlang ervaring op bij de meest exclusieve merken in de wereld van de damesmode en luxe accessoires. Het succes van Tom Ford werd vanaf het begin regelmatig bekroond met prestigieuze internationale prijzen.

De optische collectie bestaat uit brillen met Blue Block-lenzen, die vermoeide ogen door langdurige blootstelling aan blauw licht van digitale apparaten voorkomen en verminderen. Deze speciale lenzen verhogen het visuele comfort en maken de look af als een onderscheidend modeaccessoire. De optische monturen bootsen de zonnebrilstijlen na met vergelijkbare details, vormen en de tijdloze elegantie van het merk.