nostalisch & tijdloos

Ray-ban

Het begon allemaal in 1929, het jaar waarin de Amerikaanse Air Force een zonnebril liet ontwerpen voor piloten om hinderlijke schitteringen te verminderen. Hiermee werd de iconische Aviator gelanceerd: een model dat je vandaag de dag nog veelvuldig te-genkomt in het optiekbeeld. De naam Ray-Ban werd in 1935 officieel gedeponeerd als merk, wat beschouwd kan worden als de geboorte van één van de grootste brillenmerken ter wereld.

Ray-ban

Wanneer je kiest voor een Ray-Ban montuur, kies je voor een licht-gewicht montuur met een tijdloze vormgeving en extra grip op de oor- en neustips. Daarnaast worden revolutionaire materialen zoals carbon, hightech kunststoffen en titanium legeringen gecombineerd in Ray-Ban monturen. Dat de monturen van Ray-Ban van hoge kwaliteit én comfortabel zijn, merk je dan ook meteen.

Ray-ban

Iconisch

Een ware trendsetter, dat is Ray-Ban. Zo worden iconische modellen van vroeger in een nieuw jasje gestoken, waardoor uitgesproken monturen ontstaan die enorm geliefd zijn. Naast uitgesproken monturen focust Ray-Ban zich ook op minimalistische modellen met flexibele, lichte materialen. Zo is er voor iedereen wat wils! De populaire monturen van Ray-Ban passen bij diverse gezichtsvormen en stijltypes, waarbij de monturen uiterst geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen.

Ray-Ban Authentic:

Originele Ray-Ban zonneglazen op sterkte met logo

Ontdek de veelzijdigheid, kwaliteit en stijl van Ray-Ban Authentic. Ray-Ban Authentic zijn originele Ray-Ban zonneglazen op sterkte met het iconische Ray-Ban logo. Voor slechts € 29,-* extra kun je het iconische logo op het glas laten aanbrengen. Deze zonneglazen bieden niet alleen comfort, maar ook de hoogste mate van UV-bescherming. Ray-Ban Authentic biedt diverse kleuropties aan voor aangepaste glazen op jouw sterkte. Je behoudt niet alleen de Ray-Ban look, maar je geniet ook van reflectie- en schitteringsvermindering en UV-bescherming. Kortom de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit voor jouw ogen.
*alleen mogelijk bij een selectie van Ray-Ban modellen.

Bekijk ook onze andere topmerken binnen deze stijl