Xperio gepolariseerd

Met Xperio zonneglazen heeft u nooit meer last van hinderlijke reflecties. Hinderlijke reflecties zorgen voor vervelende en zelfs gevaarlijke situaties in het verkeer, op het water of in de sneeuw.

Maak een afspraak 

Xperio_gekleurd

Met Xperio gepolariseerde brillenglazen worden deze hinderlijke schitteringen weggenomen en heeft u als brildrager geen last meer van deze weerkaatsingen van het zonlicht. Voor bestuurders, watersporters en wintersporters een must have om veilig op weg te kunnen.

Xperio is beschikbaar in negen verschillende kleuren. Naast de bekende kleuren Grijs, Groen en Bruin, zijn er ook zes verfrissende dégradé tinten. Die aan de bovenkant donker zijn en dan naar beneden tie minder donker worden. Met al deze kleuren bent u verzekerd van een natuurlijke beeldweergave en een ongekend contrast. 

Een kleurrijk verschil

Combineer Xperio gepolariseerde zonneglazen met uw dagelijkse bril om uw ogen te beschermen.  Xperio gepolariseerde brillenglazen houden verblindende schitteringen tegen, verbeteren de kleurwaarneming, verhogen het contrast en beschermen uw ogen tegen schadelijke UV-stralen.

Geen verblindende schitteringen

Lichtgolven verplaatsen zich in vele richtingen. Wanneer lichtgolven reflecteren vanaf horizontale oppervlakken, zoals wegen, water of ijs, worden deze vaak horizontaal geconcentreerd. Wij kennen dit als een zichtbare schittering, die bijzonder onaangenaam kan zijn voor uw ogen en uw zicht volledig kan verblinden. Zonneglazen met gepolariseerde Xperio brillenglazen laten alleen verticaal licht door het glas en blokkeren die vervelende schitteringen.

Xperio_gepolariseerd

Effectieve bescherming tegen de schitteringen van gereflecteerd zonlicht; voor een comfortabel zicht, meer contrast en optimale kleurwaarneming.